Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. ben 9 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim. Simender Hanımda kontrollere başladım. Doktor hanım ile ilgili bilgisi olanlar ve onda doğum yapmış kişiler bilgilendirirse çok sevinirim..
Şifa hastanesi ne gidiyorsunuz sanırım öyle değil mi? Ben Simender Hanm a bir kere gittim muayeneye ilgisi cok güzel güler yüzlü de fakat Şifa hastanesinde normal doğum o zaman ki ebelerden hiç memnun kalmadım o yüzden bu gebeliğimde gitmeyi düşünmüyorum.
Aslında Yüzyıl Hastahanesinde ilk doğumu yaptım şimdi ikincisinde şifada olacak dediğiniz gibi. Şifa Hastanesinde doğum tecrübem yok yani. Doktor açısından değerlendirebildim sadece.
Bence sadece doktor açısından değerlendirme çünkü normal doğumda ebelerde çok önemli yani ben şifa nin o zaman ki Ebelerin i beğenmedim hiç ilgi alaka olmadı
Aslında Yüzyıl Hastahanesinde ilk doğumu yaptım şimdi ikincisinde şifada olacak dediğiniz gibi. Şifa Hastanesinde doğum tecrübem yok yani. Doktor açısından değerlendirebildim sadece.