- 7 Aralık 2016
- 17
- 0
- 6
- 36
- Konu Sahibi serap parr
arkadaşlar burun estetiği olacağımx sina mengi hakkında bilgisi olan var mı ? hiç bir yerde bu doktor hakkında bilgi bulamıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım bende bu doktoru bilmiyorum ama bende ameliyat oldum kendi doktorum istanbulda çok memnun kaldım.arkadaşlar burun estetiği olacağımx sina mengi hakkında bilgisi olan var mı ? hiç bir yerde bu doktor hakkında bilgi bulamıyorum![]()
doktorunuz kimdi acaba? bir de ne zaman oldunuz?selam canım bende bu doktoru bilmiyorum ama bende ameliyat oldum kendi doktorum istanbulda çok memnun kaldım.
sorun olmazsa fotoğraflarını görme şansım var mı?istanbulda doktorum.drevren helvacı 1 sene önce oldum ameliyatımı
sorun olmazsa fotoğraflarını görme şansım var mı?
benim fazla bütçem yokben 6000tl yaptırdım canım istersen ara bi görüş derim :)senin ne kadarlık bütçen var
anladım canım istersen ara bir görüş fiyat konusunda yardımcı olabilirlerde :)benim fazla bütçem yokçalışmadığım için en fazla 5000 e kadar şimdilik. ya da bekleyeceğim işe başlayana kadar artık
intagram hesabından bakabilirsinanladım canım istersen ara bir görüş fiyat konusunda yardımcı olabilirlerde :)
tamam canım, teşekkür ederim.intagram hesabından bakabilirsin
teşekkürler,,numarası idi.