Dr. Sinan Canpolat burun estetiği ameliyatim

gizemete

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
4
1
1
27
Slm kızlar sizinle bir doktor sayesinde hayatımın nasıl değiştiğini paylaşmak isterim burnumda 2 kırıktan dolayi egrilik vardı . Ayriyetten burnumu büyük olduğu için hiç hoş bir görüntüsü yoktu . Aynalar a küsmüstum. son zamanlarda hiç aynaya bakma foto çekme isteğim bile yoktu . Taki DR. Sinan Canpolat la tanışana kadar
. İlk başta çok tedirgindim sonuçta tvlerde gördüğüm yanlış ameliyatlar beni ürkütüyordu. Ama doktorum bana yaptığı ameliyatlarin fotoğraflarını gösterince bir nebze olsun rahatladım . Ve amaliyat olmaya karar verdim şükür bir problem cikmadan eskisinden bile daha guzel burnum oldu . Sanki gozumu yeni açmış gibiyim iyiki ameliyat olmuşum sakin korkmayın kendinizi de tanımadığınız doktorlara emanet etmeyin. Ben çok araştırdım ve doğru karar verdim .

Son düzenleyen: Moderatör:
burda başlık açılmasına şaşırdım sinan beyin değeri dışarda da duyulmaya başlanmış.

diyarbakirda yaşıyorum bende burnumdan nefret ederdim arkadas akraba eşim hep ol derdi korkardım arastirirdim ama yeltenemezdim aslen siirtliyim tatilde sinan beyle tanışmak nasip oldu. hasta yaklaşımı çok iyi telkinleri ile beni ikna etti.
cevreden duyumlar almistim zaten deneyimi aldigi egitimleri yaptığı başarılı operasyonlari duyup görünce tam ikna oldum. ve hazır tatildeyken kendisinin yaninda burun operasyonu geçirdim. evet ilk günler biraz ağrı sızı var tabikide ama zamanla şişlik kızarıklık gecince yeniden hayata baglandim yasadigim onca sene yaptirmadigim icin cok pisman oldum. neden çekmişim o burunu diye kendime sovdum zararin neresinden dönersen kar. ikna sürecinden ta kontrol surecine kadar ilgisinden alakasindan ve sonuçtan cok memnun kaldim. gönül rahatligiyla onerebilirim. kafaniza takilan birşey olursa cekinmeyin. ve bence cesaretinizi toplayin gozunuzde buyutmeyin.

burda başlık açılmasına şaşırdım sinan beyin değeri dışarda da duyulmaya başlanmış.

diyarbakirda yaşıyorum bende burnumdan nefret ederdim arkadas akraba eşim hep ol derdi korkardım arastirirdim ama yeltenemezdim aslen siirtliyim tatilde sinan beyle tanışmak nasip oldu. hasta yaklaşımı çok iyi telkinleri ile beni ikna etti.
cevreden duyumlar almistim zaten deneyimi aldigi egitimleri yaptığı başarılı operasyonlari duyup görünce tam ikna oldum. ve hazır tatildeyken kendisinin yaninda burun operasyonu geçirdim. evet ilk günler biraz ağrı sızı var tabikide ama zamanla şişlik kızarıklık gecince yeniden hayata baglandim yasadigim onca sene yaptirmadigim icin cok pisman oldum. neden çekmişim o burunu diye kendime sovdum zararin neresinden dönersen kar. ikna sürecinden ta kontrol surecine kadar ilgisinden alakasindan ve sonuçtan cok memnun kaldim. gönül rahatligiyla onerebilirim. kafaniza takilan birşey olursa cekinmeyin. ve bence cesaretinizi toplayin gozunuzde buyutmeyin.
Aslında bir sürü hastası var ameliyat olduğum zamanlarda bir kaç kişi ile tanıştım onlar kontrol için gelmişlerdi. Bir kaç kelime sohpet etme şansım oldu onlarda çok memnun kalmışlar . Demekki kimsenin aklına başlık açmak gelmemiş. Bilmiyorum ama devlet hastanesinde bir doktordan bu kadar memnun kalabilecegimi tahmin bile edemezdim doktoruma çok şey borçluyum .bir başlık açıp içimdeki sevinci dökmek istedim. Dediginiz gibi keşke daha önce tanisaydim bende istanbulda yaşıyorum ama sırf güvenilir bir doktor olduğu için siirte ameliyat olmaya gittim memleketime. Siirtte böyle başarılı doktorlar görmek beni çok memnun etti . Şu an burnunuz nasıl ne kadar oldu ameliyat olalı bir sıkıntı yok degilmi

Merhaba hanımlar
Ben de Sinan Beye rinoplasti ameliyatim için Yalova dan kalkıp gittim. İnstagram hesabı sayesinde yaptığı operasyonlardan haberim oldu. Uzun bir süre yaptığı bütün ameliyatlarının fotoğraflarını takip ettim. Başta benim de tereddütlerim oldu. Çok kararsızlıklar yaşadım. Hem bunca yıldır eğriliginden dolayı nefes almakta güçlük çektiğim burnumun düzelecek olmasi hem de fiziksel görüntümün güzelleşeceği fikri baskın geldi ve pek kıymetli doktorumun kapısında aldım soluğu. Hayatımın en güzel iyi kisi oldu Sinan Beye ameliyat olmak. Siirt kulağa pek cazip gelmeyebilir bir doğu kenti olarak. Ama inanın doktorumun cerrahi başarısı İstanbul değil diğer dünya şehirleriyle yarışacak düzeyde. Hem ameliyat öncesi görüşme, hem ameliyathane şartları, ameliyat sonrası takibin sıkı olması en büyük etkenler ameliyatımın başarılı olmasında. Şiddetle tavsiye ederim.

Öncelikle merhaba , bende Sinan hocada burun ameliyatı oldum henüz 23. Günümdeyim , sizlerin uzun dönemde yaşadıklarınızı fazlasıyla merak ettim.. memnun musunuz sonuçtan ?

Back
X