Dr. Şükrü Yazar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bloodie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
43
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)

Bu yaz ameliyat olcağım inşallah, acıbadem maslak hastanesi doç dr. şükrü yazar'ı önerirmisiniz?

Plastik cerrah, istanbul üniversitesi mezunu

Yada kimi önerirsiniz ve nereden?

Merhaba arkadaşlar :)

Bu yaz ameliyat olcağım inşallah, acıbadem maslak hastanesi doç dr. şükrü yazar'ı önerirmisiniz?

Plastik cerrah, istanbul üniversitesi mezunu

Yada kimi önerirsiniz ve nereden?

yha bende şükrü bey e ameliyat olucam bu cuma sen yaptırdın mı nasıl oldu memnun musun tatlım

yha daha yeni gördümm yazdıgını tatlımm bende şimdilik sorun yok memnunum resım koymadın mı sen hiç

Bende bu yaziyi daha yeni gordum. Nisan 2013 te ameliyat oldum Sukru Hoca'ya. Sadece kemeri torpulettirdim. Aslinda Sukru hoca milyon defa burnunu kaldiralim dedi, ben kaldirttirmadim. Bayram sonrasi kontrole gidecegim ama sagolsun her sey yolunda. Ne istediginizden fazlasini ne de azini yapiyor. Ve takip eden 4 ay boyunca yakindan takip ediyor..

Merhabalar şükrü beye amliyat olanlar beni ekleyebilirler mi fotoğraflarınızı benimle paylaşır mısınız? acıbademde bir doktor arıyorum önerisi olan varsa lütfen yardımcı olun teşekkürler

Merhabalar şükrü beye amliyat olanlar beni ekleyebilirler mi fotoğraflarınızı benimle paylaşır mısınız? acıbademde bir doktor arıyorum önerisi olan varsa lütfen yardımcı olun teşekkürler
merhaba acıbademde ameliyat oldunuz mu acaba? ben de acıbadem'de doktor arayışındayım maslak Şükrü Yazar'ı düşünüyorum

Back
X