Dr. Tahminde bulundu birde siz bakın lütfen

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merhaba kızlar 14 haftalığız dr kız dedi sizce cinsiyet için erken mi değişme ihtimali varmı
Dr senelerin tecrübeli bi dru normalde ama cinsiyet konusunda bilmiyorum bacak arası fotosuda var birde siz bakın hele 😊 bugüne kadar usg fotosundan herkes erkek demişti tahmin ve hesaplama yapan arkadaşlar kız olunca şaşırdım :)

Eklentiler

• 0FB4FB38-EAB0-4B1F-8BFC-637BAA34A5BD.webp
    0FB4FB38-EAB0-4B1F-8BFC-637BAA34A5BD.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 556
16. Haftada kesinleşir bence popo kısmını göremedim nub teorisi için. Şimdi doktorlar nadir yanılıyor. Detaylı usgde kesin söyler doktor

Merhaba kızlar 14 haftalığız dr kız dedi sizce cinsiyet için erken mi değişme ihtimali varmı
Dr senelerin tecrübeli bi dru normalde ama cinsiyet konusunda bilmiyorum bacak arası fotosuda var birde siz bakın hele 😊 bugüne kadar usg fotosundan herkes erkek demişti tahmin ve hesaplama yapan arkadaşlar kız olunca şaşırdım :)
Ben de fotoda pipi göremedim ama 14. Hafta erken değil mi 18 ila 20. Haftalarda netleşir bence acele etmeyin

16. Haftada kesinleşir bence popo kısmını göremedim nub teorisi için. Şimdi doktorlar nadir yanılıyor. Detaylı usgde kesin söyler doktor
16da 3lü tarama var zaten orda ayrıntılı bakcak ozaman söylerde bugün başka bişey için farklı bi dra gittim kız dedi bilemiyorum iyide bi dr aslında tecrübe bakımından usg cihazında resmide vardı ordada bacak arası boş görünüyordu ama bu haftalarda küçük olur belki görünmez diye ümit ediyorum öncelikle sağlık tabi ama bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum hayırlısı artık ☺️

Ben de fotoda pipi göremedim ama 14. Hafta erken değil mi 18 ila 20. Haftalarda netleşir bence acele etmeyin
Bilemiyorumki canım 12. Haftada bile söyleyenler var ilk foto bacak arası boş görünüyor ama yakınlaştırınca çizgi bitiminde iki yuvarlak bişey var afedersin hani yumurtalk olur ya erkekde 🙈 ona benzettim bian gerçi oda belli olrmu bu haftada onuda bilmiyorum 🙊

Bilemiyorumki canım 12. Haftada bile söyleyenler var ilk foto bacak arası boş görünüyor ama yakınlaştırınca çizgi bitiminde iki yuvarlak bişey var afedersin hani yumurtalk olur ya erkekde 🙈 ona benzettim bian gerçi oda belli olrmu bu haftada onuda bilmiyorum 🙊
En iyisi sabredip bir kaç hafta daha beklemek 🙈☺️

Bu arada ilk foto bacak arası nub için 12 haftalık eklediğim foto var

Eklentiler

• 87DCABF6-B458-463A-A779-53485C5EE8BC.webp
    87DCABF6-B458-463A-A779-53485C5EE8BC.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 494
16da 3lü tarama var zaten orda ayrıntılı bakcak ozaman söylerde bugün başka bişey için farklı bi dra gittim kız dedi bilemiyorum iyide bi dr aslında tecrübe bakımından usg cihazında resmide vardı ordada bacak arası boş görünüyordu ama bu haftalarda küçük olur belki görünmez diye ümit ediyorum öncelikle sağlık tabi ama bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum hayırlısı artık ☺
Yok 19. Haftada detaylıda bize direk perinatolog pipiyi çekip verdi o ana kadar bende dönebilir diye bekliyodum ama doktoruna güveniyosan inan bence ikisi de erkek dedi bna

İlk oglum da 14 haftada erkek demişti dr 2.cı bebemde de 11.haftada yuksek tahmin yapmıstı ve yanılmadı :)
Hayırlı olsun :)

Kızlarım da bacak arası fotosu hiç vermediler bana galiba şimdi böyle yapıyorlar bende 16. Haftada öğrendim erkek oldugunu bacak arasını da çok net çekmişti doktor. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alın kucagınıza🤲

Kızlarım da bacak arası fotosu hiç vermediler bana galiba şimdi böyle yapıyorlar bende 16. Haftada öğrendim erkek oldugunu bacak arasını da çok net çekmişti doktor. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alın kucagınıza🤲
Yaa bu bacak arası değilmişkiii çok güldüm kendime kafasıymış usg cihazında görünüyordu bende fotosunu verdi bana sandım 😄😄 kafasıymış meğer🙈 16 haftada 3lü taramaya gircem orda netleşcek bakalım

Merhaba burdan da yazayım. Cinsiyet tahmini kesin sayfası instada kız demiş size sadece bilmiş sanırım. İlk ultrasonla mı bakmıştı bizim ultrasonsuz kız dedi

Back
X