Dr.tavsiyesi (burun estetik)istanbul Avrupa yakası.

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
merhaba arkadaşlar..
Allah kısmet ederse burun ameliyatı olmaya karar verdim.. uzun yıllardır olmak isteyipte olamadığım
Kısmet bu yaşımaymış
Sizden rica ediyorum bana İstanbul da, avrupa yakasında olsun. İyi bir Dr. Önerirmisiniz
Özellikle ameliyat olmuş memnun kalmış arkadaşlardan rica ediyorum... bende araştırıyorum uzun zamandır ama hiç bir tanıdık yok amelyat olmuş bir kk geldi aklıma
Op.dr.barış keklik
Op.dr.süleymen taş
Doç.dr.şaban çelebi
Op.dr.alpaslan yıldırım
Fatih dağdelen
Barış çakır. Bu Dr.ları takip ettim yaptığı burunları beğendim sizlerden tavsiye bekliyorum.

Merhaba,

Baris Cakir'i siddetle tavsiye ediyorum. Burunda daha iyisi bence yok bence diyorum cunku stilini seviyorum-detaylar hosuma gidiyor- bircok insana sorarsaniz cok dogal buldugunu soylecektir. Tabii sizin bir burunda ne aradiginiza bagli.
Fakat fiyat konusunda biraz zorlayabilir ama ben avrupada yasadigim icin pek fark yoktu buradaki doktorlar da ayni civarlarda yapiyorlar. Birkac ay once ameliyat oldum ve burnumdan cok memnunum yuzume en uygun burnu yapti diyebilirim.
Siz yine de hemen karar vermeyin randevu alin zaten o randevuda size hastalarinin oncesi-sonrasi gosterilecektir doktorla konustugunuzda da kararinizi verirsiniz.
(Ameliyat oldum ama hala kendimi forum okurken buluyorum kotu tecrube yasayanlari gormek beni gercekten uzuyor. Herkesin burnuyla mutlu bir yasam surmesi dilegi ile...)

Barış çakır muayenede oncesi sonrası fotoğrafları gösteriyor mu?ben doktora revizyon olmayı düşünüyorum pek hastasını bulamadım forumda

Ilk gorusmede burnunuz inceleniyor ne yapilabilir o konusuluyor. Ardindan simulasyonla burnunuzun alacagi sekli gosteriyor size doktor.
Ameliyat kesin karariniz ise verilen tarihte, sabah oluyorsaniz ogleden sonra evinizdesiniz, ogleden sonra oluyorsaniz bir sonraki gun.
3 gun sonra tamponlar cikariliyor, 10 gunun sonunda da bantlar yok oluyor.
Gerci revizyon olacaginiz icin bu sureci siz de yasamissinizdir. Baska sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Evet ama bende tampon kullanilmadi onu okuyunca biraz endişelendim alınırken ağrı oluyor mu?muayene ücreti ne kadar? Doktor ayrintili anlatiyor mu ne yapılacağını ve ne isteyip ne istemedigimizi soruyor mu

Burun icine yerlestirilen slikon "seyler"e ne diyorsunuz? Bende onlardan vardi. Gercegi soylemek gerekirse çok acidi.
Sizde nasil yapildi?
Muayene ucreti 400dü sanirim ama ameliyat olmaya karar verirseniz odemiyorsunuz. Doktora ne isteyip istemediginizi guzel bir sekilde anlatin, ama yuzunuze en uygununu kendisi seciyor. Bir fotografla gidemezsiniz kabul etmez zaten.

Bende tompon kullanılmadı sadece alçı bant vardı.slikon tampon kullanan doktorlar var daha rahat nefes alınabiliyormuş oyle olunca.iyi olsunda biraz acisina dayanırım.fotoğraf goturmek değil de istediğim herseyi anlatmam sart bu 2. Olacak riske atmak istemiyorum.görüşme ne kadar sürüyor ve tek görüşme sonrasinda mi ameliyat kararı veriliyor?birde kendi fikrini soyluyor mu yani bence burnun şöyle olsa daha güzel olur gibi tavsiyeleri oluyor mu?

Bende tek gorusme oldu. Uzun suredir takip ediyordum yaptigi burunlari kesin kararim ona yaptirmakti. Ameliyat tarihini gorusme tarihi icin aradigimda almistim çünkü aylar sonrasina veriliyor. Gorusme suresi kisiden kisiye degisiyor, benimki kisa sürdü çünkü konusabilecegimiz seyleri konustuk biraz da heyecanliydim sonrasinda keske sunu sunu da konussaydim dedigim oldu. O yuzden siz heyecan yapmayin uzun tutun gorusmeyi her detayi konusun. Kendi fikrini tabii ki soyluyor ve ameliyat o yönde gerçeklesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…