Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa bende numune de oldum :) şimdi barış çakırla ilgili bilgi okurken öğrendim hocası olduğunu göğüs estetği de düşünüyorum ama hiç yaptıran yok sanırım
Ben gögüs küçültme oldum tayfun hocama 2 ay önce,tayfun AKÖZ'ü ve memnuniyetimi anlatmaya kelimeler yetmez!!!
hangi hastanede çalışıyor tayfun bey
Ben gögüs küçültme oldum tayfun hocama 2 ay önce,tayfun AKÖZ'ü ve memnuniyetimi anlatmaya kelimeler yetmez!!!
bende hem göğüs küçültme hemde burun ameliyatı olmak istiyorum ikisindede başarılı olan bi doktor bulamadım amabende 15 yıl önce oldum.ankara numune hastanesinde.tayfun bey benim en büyük şansımdı.bana yapılabilecek en güzel ve en doğal burnu yaptı.onur erola gitsem bu kadarını yapamazdı.hiçkimse anlamadı yıllarca kendi burnum sandılar.bende o kadar benimsedimki sanki doğuştan benim burnumdu..o aynı zamanda sanatçı ruhlu bi insan estetik gözü mükemmel...bi çok ünlü doktorla tanıştım hepsi tayfun beyi tanıyor biliyor.bir kaç tanesinin hocasıymış bunlardan biride barış çakır mesela.ama neden burada kimse ondan bahsetmiyor hiç anlamıyorum.çok ilginç.....oysa ilk sıralarda olması gereken mükemmel bi estetik cerrah.bana dünyaları vermişti...kendisine huzurlarınızda binlerce teşekkürler.hep minnettar kalıcam....
Çok geçmiş olsun,
ben de göğüs küçültme ve dikleştirme olmak istiyorum ama cok korkularım var, bir türlü karar veremiyorum, ters t kesmeleri gerektiğini söyledi doktorlar..Diğer türlü alttabüzme yerinde problem cıkıyor, çukur kalıyormuş ki bir arkadaşım oldu onun alta büzük cukur bir yeri var.. hiç beğenmedim...Gerçi 1 doktora karar verdim gibi .. ama sizin durumunuz nasıl ? ne kadar sürede iyileştiniz ? kesi nasıl oldu ? büzme yerinde problem cıktı mı ? biraz bilgi verirseniz cok sevinirim
tekrar geçmiş olsun
bende hem göğüs küçültme hemde burun ameliyatı olmak istiyorum ikisindede başarılı olan bi doktor bulamadım ama
tayfun bey sanırım ikisindede başarılı ..
ben devlette oldum kendi yeri bağdat cad. de amadiğer doktorlar gibi çok uçuk değildir bilginize gidip görüşmenizde fayda var derim
bende 15 yıl önce oldum.ankara numune hastanesinde.tayfun bey benim en büyük şansımdı.bana yapılabilecek en güzel ve en doğal burnu yaptı.onur erola gitsem bu kadarını yapamazdı.hiçkimse anlamadı yıllarca kendi burnum sandılar.bende o kadar benimsedimki sanki doğuştan benim burnumdu..o aynı zamanda sanatçı ruhlu bi insan estetik gözü mükemmel...bi çok ünlü doktorla tanıştım hepsi tayfun beyi tanıyor biliyor.bir kaç tanesinin hocasıymış bunlardan biride barış çakır mesela.ama neden burada kimse ondan bahsetmiyor hiç anlamıyorum.çok ilginç.....oysa ilk sıralarda olması gereken mükemmel bi estetik cerrah.bana dünyaları vermişti...kendisine huzurlarınızda binlerce teşekkürler.hep minnettar kalıcam....
ben devlette oldum kendi yeri bağdat cad. de amadiğer doktorlar gibi çok uçuk değildir bilginize gidip görüşmenizde fayda var derim