DR. TEVFİK SÖZEN ACİL

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum fakat istediğim gibi yapar mı tam emin olamadım kalkık olmasından korkuyorum. Son zamanlarda kendisine ameliyat olan var mı?

KK'nın sol üst köşedeki ara butonuna basıp ismini yazıp aratın. Ben geçmişte kendisinden bir çok şikayet görmüştüm ama son zamanlarda yaptığı burunlar nasıldır bilemiyorum.

Rica ederim, ayrıca burun uçları patates gibi kocaman ve çok yuvarlak yapıyor. Estetik yönü de bana göre zayıf. Ankara’da mı yaptıracaksınız?
Evet Ankara’da kbb istiyorum. Gönül ister ki Eren Taştan olsun fakat çok pahalı Tural Fatullayev düşünüyorum

Evet Ankara’da kbb istiyorum. Gönül ister ki Eren Taştan olsun fakat çok pahalı Tural Fatullayev düşünüyorum
Rica ederim, ayrıca burun uçları patates gibi kocaman ve çok yuvarlak yapıyor. Estetik yönü de bana göre zayıf. Ankara’da mı yaptıracaksınız?
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Siz yaptırdınız mı ? Ben Gazi üniversitesinde yaptırdığım iki yanlış ameliyat sonucundan sonra Tevfik hoca ile Tanıştım tam 15 yıl tekrar ameliyat olmaktan korktum. Tevfik hocayı bir yıl yakından takip ettim ve onun tecrübesine güvenerek ameliyat oldum. Çok zor bir ameliyattı çünkü burnumun üst dreği çökmüştü. Kaburgadan alınan kıkırdaktan oraya destek verdi ve şuan çok rahat nefes alamıyorum ve çok mutluyum. İyi ki Tevfik Sözen’e ameliyat oldum diyorum.

Merhaba Arkadaşlar, 7 şubat 2020 de ameliyat oldum kendisine korkunuzu anlayabiliyorum , bu kararı vermek ameliyat olmaktan daha zor . Yıllardır Tevfik hocayı takıp ediyorum, hatta onu bulmamda ki etken bu siteydi , hastaya olan yaklaşımı, hastanın gerçekten ne istediğini çok net anlayabiliyor. Ameliyat öncesi ve sonrası sizin yanınıza uğruyor nasıl olduğunuza bakıyor. 1 hafta sonra kontrole gidiyorsunuz ama o kritik 1 hafta boyunca her akşam fotoğraflarınızı isteyip nasıl olduğunuza bakıyor. 2. Ayimdayim ve burnumdan çok memnunum , en yakinlarim bile soylemesen ameliyat olduğunu anlamayiz diyorlar, sanıldığı gibi bi sislikte yok şuan , aklınıza takılan bir şey olursa dm den bana ulaşabilirsiniz

Merhabalar bende Tevfik SÖZEN hocaya 19şubatta ameliyat oldum.10yıl süren bi doktor arayışı içindeydim ameliyattan ve sonraki süreçten çok korkuyordum internetten doktor yorumları ile Tevfik hocama rastladım ve instagram hesabından hocayı takibe alarak tevfik hoca ile görüşmeye karar verdim.İyiki tevfik hoca ile karşılaştım çok memnunum ameliyatım da ameliyattan sonra sürecimde çok iyi geçti. İşe başladığım da arkadaşlarım çok beğendi ve iş arkadaşlarım da tevfik hoca ile görüşmeye gitti.Ben doktor bulmak için çok uğraştım kesinlikle hocayla görüşmeden ameliyatınıza karar vermeyin derim.

Ben Tevfik hocaya oldum ameliyatımı 3 ay geçti, benim hoca ile görüştükten sonra hiçbir korkum kalmadı açıkçası, çünkü kendisinin muayene esnasında dediği bir şey beni fazlasıyla rahatlattı. Makul bir şekilde benim ne beklentim olduğunu ve bu beklentilerimin hangisinin karşılanıp hangisinin karşılanamayacağını ve neden karşılamayacağını açıkladı. Kendisinin yaklaşımı çok rahatlatıcı ve yaptığı işlere de instagramından bakarsanız bence çok başarılı. zaten muayeneden önce yaptığı burunları beğenip tercih ettim. üstelik son derece doğal bir burnum oldu. Kendi isteklerinizi bilip, olabilecekleri anlayarak muayene olursanız Tevfik hoca çok iyi bir tercih :)

Merhaba, yaklaşık üç yıldır revizyondan kaynaklı şikayetlerim vardı. Burnum çok ince ve burun kemiğim kaymaya başlamıştı, ikinci ameliyat durumu endişe vericiydi. 22 Şubat 2020' de Dr. Tevfik Sözen ameliyatımı yaptı. ( Eğer birkaç doktora görünmüş ve biraz araştırma yapmışsanız muayene esnasında doktorun bakış açısı ve hastaya olan yaklaşımı sizin için belirleyici olur. Tevfik hocanın hastaya olan yaklaşımı, titizliği , ameliyatı anlatma şekli, istekleriniz üzerinden yola çıkması tatmin olmanız için yeterli olacaktır.) Ameliyat çok başarılı geçti. İyileşme sürecinde de hiçbir sıkıntı yaşamadım ayrıca Tevfik hocam, sürecimi benden daha dikkatli şeklide takip ediyordu. Şuanda 2. ayımı dolduruyorum ve sonuç mükemmel, gayet doğal ve oturmuş küçük bir burna sahibim. Sanıldığı gibi estetikli ve kalkık durmuyor ayrıca nefes sıkıntısı da yaşamıyorum. Muayene olmadan karar vermemenizi tavsiye derim.

ben de ekim ayında hacettepede ameliyat oldum. burnumda doğustan olduğunu düşündüğüm bir eğrilik vardı. ameliyat öncesi ya daha kötü olursa gibi herkesin sahip olduğu korkulara ben de sahiptim. arkadaşımın kuzeni tevfik beye ameliyat olmuştu ve çok memnun kalmıştı ben de aylar süren bir sürecten sonra randevu alabilmiştim. ameliyat sonrası tevfik bey beni aradı bana ameliyatımın nasıl geçtiğini anlattı, yaşayacağım iyileşme sürecini tekrarladı. böylelikle iyileşme sürecinde bir sorun yaşamadım. ne zaman gergin olsam rahatça yazabildim ki benim için önemli olan doktora rahat ulaşabilmekti en başından beri. iyileşme dönemimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ameliayttan tam olarak 6 gün sonr dışarı çıkabildim sargılı da olsa ve 10.gün okula başladım. şu an üzerinden 6 ay geçmiş ve eski fotoğralarıma bakınca o benim burnum değilmiş de asıl her zaman burnum buymuş gibi geliyor. keşke daha önce bu kararı vermiş olsaydım ve daha önce tevfik hocam ile tanışmı olsaydım. isteyen olursa özelden öncesi ve sonrası fotoğraflarını da paylaşabilirim ve sorularınızı yanıtlayabilirim.

Tevfik hoca hastasını son derece dikkatle dinleyen bir doktordur. Eminim ki istediğiniz her şeyi söyledikten sonra Tevfik hoca olması gerektiği şekilde sizinle birlikte ortak karar verecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…