- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Arkadaşlar tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum fakat istediğim gibi yapar mı tam emin olamadım kalkık olmasından korkuyorum. Son zamanlarda kendisine ameliyat olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet okudum çok teşekkür ediyorumKK'nın sol üst köşedeki ara butonuna basıp ismini yazıp aratın. Ben geçmişte kendisinden bir çok şikayet görmüştüm ama son zamanlarda yaptığı burunlar nasıldır bilemiyorum.
Rica ederim, ayrıca burun uçları patates gibi kocaman ve çok yuvarlak yapıyor. Estetik yönü de bana göre zayıf. Ankara’da mı yaptıracaksınız?Evet okudum çok teşekkür ediyorum
Evet Ankara’da kbb istiyorum. Gönül ister ki Eren Taştan olsun fakat çok pahalı Tural Fatullayev düşünüyorumRica ederim, ayrıca burun uçları patates gibi kocaman ve çok yuvarlak yapıyor. Estetik yönü de bana göre zayıf. Ankara’da mı yaptıracaksınız?
Evet Ankara’da kbb istiyorum. Gönül ister ki Eren Taştan olsun fakat çok pahalı Tural Fatullayev düşünüyorum
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Siz yaptırdınız mı ? Ben Gazi üniversitesinde yaptırdığım iki yanlış ameliyat sonucundan sonra Tevfik hoca ile Tanıştım tam 15 yıl tekrar ameliyat olmaktan korktum. Tevfik hocayı bir yıl yakından takip ettim ve onun tecrübesine güvenerek ameliyat oldum. Çok zor bir ameliyattı çünkü burnumun üst dreği çökmüştü. Kaburgadan alınan kıkırdaktan oraya destek verdi ve şuan çok rahat nefes alamıyorum ve çok mutluyum. İyi ki Tevfik Sözen’e ameliyat oldum diyorum.Rica ederim, ayrıca burun uçları patates gibi kocaman ve çok yuvarlak yapıyor. Estetik yönü de bana göre zayıf. Ankara’da mı yaptıracaksınız?