C comenbu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2011 199 3 66 15 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi comenbu #1 boğaziçi tıptaki Tuba hanıma ameliyat olanlar memnun mu acaba?
elifhamza Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2008 273 0 96 İstanbul 22 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi comenbu #2 comenbu .!.: boğaziçi tıptaki Tuba hanıma ameliyat olanlar memnun mu acaba? Genişletmek için tıkla... evet ben 24 eylülde tuba hanıma ameliyat oldum burnum hala iyileşme aşamasında bilmiyorum yan profilden ii gibi ama önden çok şişlerim var 1 ayı doldurmak üzereyim
comenbu .!.: boğaziçi tıptaki Tuba hanıma ameliyat olanlar memnun mu acaba? Genişletmek için tıkla... evet ben 24 eylülde tuba hanıma ameliyat oldum burnum hala iyileşme aşamasında bilmiyorum yan profilden ii gibi ama önden çok şişlerim var 1 ayı doldurmak üzereyim
B babyface34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2011 23 0 36 İstanbul 9 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi comenbu #3 boğaziçi tıpta olmak istiyorum bende hangi doktoru seçeceğime karar veremedim tuba hanıma olan başka varmı
boğaziçi tıpta olmak istiyorum bende hangi doktoru seçeceğime karar veremedim tuba hanıma olan başka varmı
elifhamza Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2008 273 0 96 İstanbul 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi comenbu #4 babyface34 .!.: boğaziçi tıpta olmak istiyorum bende hangi doktoru seçeceğime karar veremedim tuba hanıma olan başka varmı[/ TUBA HNM İİ BİR DR.TAVSİYE EDERİM BENİM ŞİŞLİLERİM İNDİKÇE MEMNUNUNM VELİ ASLANADA İİ DİYENDE VAR DEMEYENDE SEM BİLİRSİİN CNM Genişletmek için tıkla...
babyface34 .!.: boğaziçi tıpta olmak istiyorum bende hangi doktoru seçeceğime karar veremedim tuba hanıma olan başka varmı[/ TUBA HNM İİ BİR DR.TAVSİYE EDERİM BENİM ŞİŞLİLERİM İNDİKÇE MEMNUNUNM VELİ ASLANADA İİ DİYENDE VAR DEMEYENDE SEM BİLİRSİİN CNM Genişletmek için tıkla...