- 26 Temmuz 2025
- 16
- 2
- 1
- 20
- Konu Sahibi zehra1230p
-
Fotoğraf gönderebilir misiniz ucunu nasıl yaptı?ben oldum 3 ay olacak şuan memmunum ilerisini zaman gösterecek
Doğal ve kalkık olmayan bir burun istiyorum.Size ameliyattan önce simülasyon yaptı mı?Bir de tam ona ameliyat olmaya karar verdikten sonra nedense yaptığı burunlar gözüme ayni gelmeye başladı.Yanılıyor muyum?ekleyemedim ya ama şunu söyleyebilirim ki çok kalkık diğer doktorlarınki gibi falan beklemeyin, düz bir burun ucum var zamanla iner mi bilemem ama şuanki halinden memnunum ayrıca zaten burun ucunu ölçüyor falan ona göre ayarlıyor ameliyatta çıktıktan sonra yüzünüzde kalem izleri oluyor o noktalara göre ayarlıyor yani olacaksan doğaldan yana bir burun istiyorsan tercihinde ilk sıra olabilir
Neden simülasyon istemediniz ki?Bir de neden yapmıyor acaba ?Yapsa daha sağlıklı olmaz mihayır ben zaten simülasyon yapan bir doktor istemiyordum isabet oldu yapmıyormuş kendisi , siz uğur hocayla görüştünüz mü bilmiyorum ama görüşmediyseniz ön görüşme yapabilirsiniz kararınızın netleşmesi için faydalı olacaktır.
hayır ben zaten simülasyon yapan bir doktor istemiyordum isabet oldu yapmıyormuş kendisi , siz uğur hocayla görüştünüz mü bilmiyorum ama görüşmediyseniz ön görüşme yapabilirsiniz kararınızın netleşmesi için faydalı olacaktır.
simülasyonla beklentin yükseğe çıkıyor ve çevremden de gördüm ki hiçbir burun simülasyondaki gibi olmuyor hatta burnun ameliyat masasında çekilen fotoğraflar gibi bile olmuyor o yüzden yaptırmadım ki daha önce gittiğim doktorlarda simülasyon yapanlar olmuştu ama şuanki sonuç hepsinden daha güzelNeden simülasyon istemediniz ki?Bir de neden yapmıyor acaba ?Yapsa daha sağlıklı olmaz mi
ben fuad sofuoğlu ve salih aydınla da görüştüm ikiside doğal burunlar yapıyor istediğin gibi, instagram sayfalarına bak istersen birBu arada başka doğal yapan bildiğiniz doktor varsa söyleseniz iyi olurdu
Fuat sofuoglunu da beğeniyorumben fuad sofuoğlu ve salih aydınla da görüştüm ikiside doğal burunlar yapıyor istediğin gibi, instagram sayfalarına bak istersen bir
Tamam teşekkürler galiba da en iyisi yine de Uğur Şahinnasıl aynı gelebilir kiSadece tek taraflı çekiyor aynı açıyla o sebeple olabilir ama herkesin yüzü ve yüzünün karakteristik ifadesi farklıdır aynı durması imkansız takılma böyle şeylere ben sayısız doktor gezdim yıllarca düşündüm ama hiç gerek yokmuş ol çıksın amannnn
Ben yarım yıl önce Fuad beye ameliyat oldum çok memnunumFuat sofuoglunu da beğeniyorum
Dr Uğur Şahin sanki ameliyat masasındaki burunları gözüme aynı gelmeye başladı
Off hiç bilmiyorum ne yapacağımı doktor secmek çok zorrr
Hmm ben hiçbir doktordan emin olamıyorum ya bir türlüBen yarım yıl önce Fuad beye ameliyat oldum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?