- 9 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi lalegulbahcesi
Merhaba içinde bulunduğum korkunç durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Ankara'da Yahya Baltu diye bir doktora 1,5 yıl önce karın germe, liposuction ve meme estetik ameliyatları oldum ama sonunda hayatım tam anlamıyla karardı. Karın bölgemde yanlış liposuction nedeniyle ciddi yanıklar oluştu, sertlikler ve şekil bozuklukları var. Oluşan yara izleri derin, sert ve bazı yerlerde nekroz oluşmuş durumda. Dikiş attığı yerleri hep vücudun görünecek yerine denk getirmiş. Göğüs ucumdan birinde nekroza bağlı doku kaybı oldu. Kollarımda ve sırtımda anlam veremediğim, tamamı görünen yerlerde kocaman dikiş izleri var. Ameliyattan sonra araştırdığım zamanbaşka kişilerde de benzer şikayetlerin oluştuğunu gördüm ama malesef artık çok geçti. Bir de olumsuz yorum yapanlara dava açacağını yazmış. Yasak olmasına rağmen sosyal medya hesaplarında paylaştığı hastalara ait öncesi sonrası görüntülerin gerçek olduğuna artık inanmıyorum zaten tek açıdan çekilmiş net olmayan fotoğraflar. Maalesef ben bunlara kandım. Ameliyat sonrası oluşan yanık ve nekrozları sorduğumda, "Bu ameliyatla ilgili değil" demesi ise güvenimi tamamen kaybettirdi. Üstelik internette bulduğum kötü ameliyat örneklerini gösterdiğimde bunların hiçbiri olmayacak demişti. Oysa şu an yaşadığım tablo, gördüğüm en kötü örneklerden bile daha vahim. Ameliyat sırasında liposuction gibi bazı işlemleri asistanlarına yaptırmış olabileceğinden bile şüpheleniyorum. Çok uzun süre yağ çekmeye ve işlem yapmaya çalışmış ve tüm bağları, dokuları, damarları tahrip etmiş. Adeta vücudumu çürütmüş. Bu da çoğu alanda cildin ve dokunun oksijenden mahrum kalmasına ve dolayısıyla nekroz oluşmasına neden olmuş. Vücudumda hem fiziksel hem psikolojik derin izler bırakan bu süreçte kendimi bir hasta değil, adeta bir denek gibi hissettim. Lütfen iyi araştırın, kendilerine bir yaptırım olmayacağını bildikleri için hastalara zarar vermekten çekinmiyorlar. Şu an geldiğim noktada tamamen çaresizim hiçbir tedavi vücudumu eski haline getiremiyor...