Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim 4 ay bitti foto yüklemeye çLıstım ama nedense tepe taklak duruyorum anlıyamadım. Doktor seçimine gelince ben memnunum Yakup beyden son derece doğal bir burun yaptığını düşünüyorum öyleki ameliyat olduğumu kimse anlamıyor bile bir kere doktora isteğinizi tereddütlerinizi çok iyi anlatın. Ben ameliyatı hiçbir estetık kaygısı olmayan tatamen sağlık sorunları nedeniyle olmuştum o yüzden minimum şekilde değişiklik olmsaını istedim sağolsun doktor beyde istediğimi yaptı.ancak merak ettiğim benim nefes problemim tam anlamıyla geçmedi sabırla bekliyorm çünkü burnumdan öyle püfür püfr hava falan girmiyor sadece bir kaç kere hissettim doktorum birz şişlik ve kuruluktan olduğunu söyledi.olan arkadaşlat varsa merak ediyorum 6 ay tamamlanınca kontrolde bakalım ne diyecek ama sanki böyle kalıcakmış gibi hissediyorum