Dr. Yusuf Can ve ameliyatım

wicca05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
28
1
36
Ankara
mrb kızlar ben 19 yaşındayım burun deviasyonu problemm var ve burnumun ucunu büyük buluyorum malum istanbul trafiği berbat halde köprüde ulaşım durdu bu yüzden anadolu yakasında ameliyat olmam gerekiyodu ve ben 1 senelik araştırmalarım sonucu dr emre ilhanda karar kılmştm fakat kendisi o kadar yoğunki ön görüşme tarhimi ağustos başına ameliyatımı ise kasım ayına verebileceğini söyledi sekreterleri :((( Kışın ameliyat olma durumum söz konusu değil , bu yüzden aklımdaki 2.seçenek olan Yusuf Beyle görüşmeye gidicem bu cuma :5: Yusuf Beye ameliyat olan arkadaşlara sormak istediğim estetik olarak isteklerinizi yerine geldimi ? Açıkçası ben çok fazla doğal bi burun istemiyorum kızlar :) elbetteki doğal olmalı abartılı küçük ya da kalkık bi burun değil isteğim ama çevremdekilerin anlıycağı türden bişey olsn istyrm ben hani yüzün gözün açılmış derler ya blmem anlatabildmmi :) ucunun küçülmesini istiyorum çünkü şeklsiz bi kütle gibi ve geniş duruyo onn dışında kemer fln yok burnumda :) yusuf beye ameliyat olan arkadaşların iznyle resmlerini görmek istiyrm ameliyat olmadan önceki hallerinin çünkü forumda olduktan sonraki hallerini görebildm sadece emre beye ameliyat olanlarda burun uçlarının istedikleri kadar küçülüp küçülmediğini yazarlarsa çok mutlu olrm öpüldünüz...

cnm ben yusuf beye ameliyat oldum eylül ayında tam iki sene dolacak.. burnumdan çok memnunum :) estetik olduğumu anlayan yok ama diorlar kiiii sen daha da bi güzelleşmişsin görmeyeliii :)

Merhaba kızlar Ben de görüştüm kendisiyle ama ameliyat olup olmama konusunda kararsızım

Özellikle yaptığı fotoğraf üzerindeki çalışmaları doktorun göz zevkinin olmadığını gösteriyor

selammmm kızlarr!:) ben eylül ayında yusuf can a ameliyat oldum gayet memnunmm :) yusuf bey , abi diyebileceğim bir doktor gerçekten çok ilgili ve çok samimi. kesinlikle tavsiye ederim . gidin , görüşün tanışın derim:) sizinle ameliyattan önceki ve sonraki fotoğraflarmı paylaşıorm:) ilk ikisi görüldüğü gibi estetiksiz halim:) diğerleri de estetikli:)

Yusuf bey persemebe günü ameliyatimi gerçekleştirdi suan icin hafif sislik ve.morluk var silikon tampon kullaniyor nefes alabiliyorum işinde uzman güven verici bir doktor sonucta insallah guzel.olur merakle bekliyorum

Bende Yusuf bey'e muayene oldum hatta on tasarimim yapildi. Hakkini yemek istemem kimsenin, Yusuf bey'e ameliyat olupta mutlu olan cok insan vardir eminim. Sadece benim tarzim degil, yaptigi tasarimda fazla "herkes" gibi diye dusunup listemden cikardim. Doktorunuz ile kisilik olarak bile uyusmaniz cok onemli. Ben Abdulkadir Goksel'i gordum ve 5 dakika sonra sanki senelerdir tanisiyormusuz gibi hissettim, oyle bir samimiyet ve guven verdi. Doktorunuzu secerken iyi dusunun derim.

Sakin bu doktora ameliyat olmayin 8 ay once ameliyat oldum ve benim burnumu mahvetti cok kisaltti ve ayrica kemer kisminda cikinti olustu. 4 gun sonra serhat tuncere revizyon yaptiracagim umarim bu sefer hersey guzel olacak..

yusuf cana ameliyat olmuş halinizin resmini paylaşır mısınız lütfen çok kötü demişsiniz görmek isterim

Sakin bu doktora ameliyat olmayin 8 ay once ameliyat oldum ve benim burnumu mahvetti cok kisaltti ve ayrica kemer kisminda cikinti olustu. 4 gun sonra serhat tuncere revizyon yaptiracagim umarim bu sefer hersey guzel olacak..

yusuf cana ameliyat olmuş halinizin resmini paylaşır mısınız lütfen çok kötü demişsiniz görmek isterim

Merhaba , ben Yusuf Hocanın asistanıyım bende burun estetiği operasyonu geçirdim kendisi yaptı fotoğraflarımı göndermek istedim. öncelikle çok sağlıklı nefes alıyorum. görüntü olarak da çok memnunum...

Eklentiler

• 13450699_920892391354983_4319921393673280917_n.webp
    13450699_920892391354983_4319921393673280917_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 303
Back
X