mrb kızlar ben 19 yaşındayım burun deviasyonu problemm var ve burnumun ucunu büyük buluyorum malum istanbul trafiği berbat halde köprüde ulaşım durdu bu yüzden anadolu yakasında ameliyat olmam gerekiyodu ve ben 1 senelik araştırmalarım sonucu dr emre ilhanda karar kılmştm fakat kendisi o kadar yoğunki ön görüşme tarhimi ağustos başına ameliyatımı ise kasım ayına verebileceğini söyledi sekreterleri
(( Kışın ameliyat olma durumum söz konusu değil , bu yüzden aklımdaki 2.seçenek olan Yusuf Beyle görüşmeye gidicem bu cuma
Yusuf Beye ameliyat olan arkadaşlara sormak istediğim estetik olarak isteklerinizi yerine geldimi ? Açıkçası ben çok fazla doğal bi burun istemiyorum kızlar :) elbetteki doğal olmalı abartılı küçük ya da kalkık bi burun değil isteğim ama çevremdekilerin anlıycağı türden bişey olsn istyrm ben hani yüzün gözün açılmış derler ya blmem anlatabildmmi :) ucunun küçülmesini istiyorum çünkü şeklsiz bi kütle gibi ve geniş duruyo onn dışında kemer fln yok burnumda :) yusuf beye ameliyat olan arkadaşların iznyle resmlerini görmek istiyrm ameliyat olmadan önceki hallerinin çünkü forumda olduktan sonraki hallerini görebildm sadece emre beye ameliyat olanlarda burun uçlarının istedikleri kadar küçülüp küçülmediğini yazarlarsa çok mutlu olrm öpüldünüz...