Dr.Yusuf Eren'e Ameliyat Olan?

missayre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
5
0
1
30
Herkese selam.Ben 0cağın ortasına doğru Academic Hospital'da Yusuf Eren'e burun ameliyatı olacağım.Kemik eğriliğim düzelecek,konkalarım küçülecek çok az da estetik yapılacak.Doktoru çok sevdim fiyatı da çok uygun (6500) fakat hiçbir yerde yorum yok.Herkes Academic'de çalıştığı için Marmara Üniversitesi'ne bağlı orası kötü doktor çalıştırmazlar diyor.Yine de bir umut burada belki hakkında iyi kötü birşey duyan ya da ameliyat olan hastası olabilir diye buraya yazayım dedim.Lütfen en ufak bir bilginiz dahi varsa paylaşmaktan çekinmeyin.
Sevgiyle kalın.

Kizlar ben oldum ameliyatimi.Doktoru tavsiye edebilirim.Hem kucuk hem guzel hem de cok dogal bir burun oldu.Tek sorun gozlerim biraz kucuk duruyor o da sisliklerden galiba henuz 11.gun.Yusuf Hoca sıkılmadan her turlu soruyu sorabileceginiz size fazlasiyla vakit ayiran cok iyi niyetli bir doktor.Fiyati da gayet uygun :)

Şimdiki duruöunuz nedir acaba bende yusuf hocaya yaptım amelyatımı

Ben sizinle karsılaşmıştım hastanede ..hatırladınızmı .20 günlük tü henüz .annenizle gelmiştiniz. Bende olcam demiştim

Çok güzel duruyor nasıl istediğiniz gibi memnunmusunuz biraz bilgi verebilirmisiniz

Çok güzel duruyor nasıl istediğiniz gibi memnunmusunuz biraz bilgi verebilirmisiniz

Hatirladim simdi.Saglik aciisndan cok memnunum hicbir sorunum hicbir acim yok.Sekil konusuna gelirsek sislikler cok yavas iniyor bende.Hergecen gun burnum daha cok kuculuyor ve guzel bir sekil aliyor.Daha 12.aya kadar inicek bir de dusunun.Ameliyati bilmeyen kimse ise anlamiyor ameliyatimi her gun gorenler dahi.Siz naptiniz memnun musunuz

Benimde sağlık açısından bi sıkıntı yok ama şişlerim halen varişin kötü yanı burun deliklerim orantısız duruyor şiş ondan mı bilmem ama dr geçer dedi kafam karışık ama sizin iyi duruyor...bide ucu top gibi yuvarlak oldu

Onlar hep sislikten.Ayni sorunlar bende de vardi zamanla azaliyor her gecen gun

Benim gercekten burnum her gecen gun daha cok duzeliyor.Yani zamanla oturacak bir anda degil.Hergun kuculuyor resmen.Ve soyle dusunun.Artik donusu yok sanki onunla dogmussunuz gibi dusunun.Uzerine dusunmeyin.Sanki hic ameliyat olmamis gibi.Zaten muhtemelen sizinkini de dogal yapmistir.Kendi burnunuz gibi durduuna eminim.

Aynen doğal istedim inşallah dediğin gibi olur sagol desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…