Dragos Sema Hastanesi ?

eftandise

MiNikAdaMıNaNNesİ
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
4.014
8
158
İstanbul
Bir Mesaj daha yazmıştım yine yazıyorum
Sürekli araştırma halindeyim mazur görün
Çok methini duyuyorum bu Sema hastanesinin aramızda giden doğum yapan var mı acaba iyi ya da kötü hangi doktora gittiğinizi de yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden...

ben gidiyorum sema hhastanesi gülnihal bübül hanfendi inş doğumumuda orda gereçkleştirirm muhteşembir hastene çok memnunum

Canım kadın doğum kısmına gitmedim ama eşim orda bir ameliyat geçirdi herşey çok yolundaydı ilgilerindende çok memnun kaldık

hastaneden çokda huzurlu ayrıldık o zamanlar inşallah doğumumu burda yaparım diye içimden geçirmiştim ama maddi şartlar buna izin vermiyor sen gidebiliyorsan ne mutlu

bende sema hastanesine gidiyorum ama henüz hamile değilim doktor zeynep ulusal sayesinde hamile kalıcam inşallah

inşallah hamiş kalırsın canım Rabbim cümlemize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

ben gidiyorum sema hhastanesi gülnihal bübül hanfendi inş doğumumuda orda gereçkleştirirm muhteşembir hastene çok memnunum

Sana nasıl davrandı Gülnihal hanım, sıcak ve samimi geldi mi sana? Ben de Gülnihal hanım'a gittim ama çok soğukkanlı geldi bana :çok üzgünüm. İlk hamileliğim ama çok donuk davrandı. İlk kontrole o tatilde olduğu için Zeynep hanıma gittim o çok güleryüzlü ve merhemetli idi. Ben de henüz karar veremedim hangi doktora gitmeliyim diye.

Aranızda tecrübeli olan varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi acaba?a.s.

bana gülnihal hanımı tavsiye eden arkıma kesin normal doğum demiş kız 10saat falan sancı çekmiş sezeryana almış yani bazı şeyleri önceden kestirmeli bi dr bilmiorum karar senin

Bende randevumu Sema hastanesi Zeynep Ulusal hanıma aldım gidip geldikten sonra izlenimlerimi sizinle paylaşırım

çok teşekkürler alisha cevabın için. benim hastane konusunda bir çekincem yok da Gülnihal hanım konusunda tereddütlüyüm işte.

Zeynep Hanım'ı tavsiye eden var mı acaba? o nasıl bir doktor ?

tecrübe olarak bakarsak ikiside tecrübeli doktorlar

ama okul olarak gülnihal hanım çukurova üni mezunu zeynep hanımsa istanbul üni mezunu
ben bu yüzden onu tercih ediyorum

Zeynep Ulusal oldukça cana yakın
Gayet ilgili
Hiç bir şeyi sormaktan çekinmeyeceğiniz
Mesleğini seven
Hastalarına değer veren
Tecrübeli bir doktor bana göre

Ben çok sevdim ve tavsiye ederim

hijyenim :) ben de senden haber bekliyordum :) teşekkürler canım.

ben de ona gitmeye karar verdim. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

hayatta çok kararlı biri olmuşumdur hep, bu budur dedikten sonra arkama bile dönüp bakmam ama bu durum farklı, önce bebeğim sonra da benim için iyi bir karar vermem lazımdı.

Allah bütün bebek bekleyen bayanların yar ve yardımcısı olsun.

rica ederim arkadaşım ne demek

ınşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebişin sağlıkla kucağına alırsın Amiiiiiiiiin

benim hamileliğimin 6. ayı. şimdiye kadar zeynep ulusal'a gitmiştim ama bu gün itibariyle bu son oldu. hamileliğimin başında bana gerek olmadığı halde düşük önleyici ilaç vermişti. o ilaç beni çok sarsmıştı. bu olaydan sonra gitmek istemedim ama sonra hadi neyse deyip devam ettim. bugün bana tüm hastalarına yapılmasını önerdği ama yaptırıp yaptırmamak konusunda normalde özgür bırakması gereken bir tetkiki yapmadığım için demediğini bırakmadı. ne ailem kaldı ne eşim kaldı.üstelik ağzımı bile açamadım. kısacası dediklerini harfiyen uygularsanız çok iyi bir doktor ama birşeyi bile yapmazsanız oradan uzaklaşın. benim tansyonum çıktı burnum kanadı eğer bebeğime bişey olsaydı ne olacaktı???? benim eşim doktor ablam doktor ben onlara danıştım ve bu tetkiki yaptırmama kararı aldım kafama göre de hareket etmedim, uzmanlara danıştım sonuçta. bide kadın doğum uzmanı sözde, üstelik herşeyin en iyisini ben bilirim edasında demediğini bırakmadı, hamile bir kadına bu kadar yüklenilmemesi gerektiğini bile bilemiyor demekki yazık... hakkımı helal etmiyorum asla!

Son düzenleme:

açıkçası yukarıdaki arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum. ben de bu doktor da benzer bir hadise yaşadım. arkadaşın dediği gibi eğer bütün dediklerini harfiyen uygulamaya niyetiniz varsa zeynep hanım tavsiye edilir. ama ben bazı şeylere kendim karar vermek istiyorum diyorsanız kesinlikle gitmenizi önermem.
kendisi, yapılması serbest olan bütün tetkikleri mecbur tutuyor ve ilaç kullanımına -bence- gereğinden fazla yükleniyor. ihtiyaç olup olmadığına bakmadan
tetkik ve ilaç yazan bir doktor.. itiraz etmek gibi bir hakkınız ise kesinlikle yok. ayrıca muayene ettiği hastanede değil, iki farklı hastanede doğum yaptırdığını söylüyor. her iki hastanenin de fiyatları farklı. bunları göz önüne alarak gidip gitmemeye karar vermenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…