Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gidiyorum sema hhastanesi gülnihal bübül hanfendi inş doğumumuda orda gereçkleştirirm muhteşembir hastene çok memnunum
benim hamileliğimin 6. ayı. şimdiye kadar zeynep ulusal'a gitmiştim ama bu gün itibariyle bu son oldu. hamileliğimin başında bana gerek olmadığı halde düşük önleyici ilaç vermişti. o ilaç beni çok sarsmıştı. bu olaydan sonra gitmek istemedim ama sonra hadi neyse deyip devam ettim. bugün bana tüm hastalarına yapılmasını önerdği ama yaptırıp yaptırmamak konusunda normalde özgür bırakması gereken bir tetkiki yapmadığım için demediğini bırakmadı. ne ailem kaldı ne eşim kaldı.üstelik ağzımı bile açamadım. kısacası dediklerini harfiyen uygularsanız çok iyi bir doktor ama birşeyi bile yapmazsanız oradan uzaklaşın. benim tansyonum çıktı burnum kanadı eğer bebeğime bişey olsaydı ne olacaktı???? benim eşim doktor ablam doktor ben onlara danıştım ve bu tetkiki yaptırmama kararı aldım kafama göre de hareket etmedim, uzmanlara danıştım sonuçta. bide kadın doğum uzmanı sözde, üstelik herşeyin en iyisini ben bilirim edasında demediğini bırakmadı, hamile bir kadına bu kadar yüklenilmemesi gerektiğini bile bilemiyor demekki yazık... hakkımı helal etmiyorum asla!