Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmu gidennnnn....((( Cevap lütfennnnnnnnnn
ben arzu hanıma götürdüm 2 kez ama hiç memnun kalmadım.2 aşındaki kızıma soğuk algınlığı için 5-6 tane ilaç verdi.başka bir doktor 2 ilaç yeterli dedi.Çok ilaç taraftarı değilim dpoktorun verdiği cevaplarda beni tatmin etmedi.Senin dediğin doktor hakkında bilgim yok cnm.Orda 2 erkek doktor var ama isimlerini hatırlayamadım onlar genelde dolu oluyor.Ben kartalda oturuyorum cevizlide güven polikıliğine gittim ilk kez.Polikliniği beğenmedim ama çilem hn çok bilinçli geldi bana.Onu deniyeceğim bakalım.![]()
sema hastanesi avrupa da pek az sertifikaya sahip olan A sınıfı bir hastanedir,gülçin hanımı yakınen tanıyorum ayrıca hastasıyım,eşi de aynı hastanede çocuk doktorudur.kesinlikle tavsiye ederim hem hastaneden hem de doktor hanımdan memnun kalıcaksınız..
Teşekkür ederim cevabınız için siz halen gidiyormusunuz acaba?? Bir kaç sorum olacak eğer halen gidiyorsanız..
en sson normal muayeneye gitmiştim buyrun tabi yardımcı olabilirsem ne mutlu
Doğum için hastane şartları nasıldır bilginize varmıdır? Birde Ayşe Gülçin hanım çok yoğun bildiğim kadarıyla acaba doğuma kendisimi giriyor yoksa başka birmi ? Doğumum Ağustos ayına denk geliyor.Ayrıca sigorta geçerlimi ?? bu konularda çok tecrübesizim aklıma gelmeyen daha çok şey vardır Aklıma gelmeyen sizin tecrübelerinizle ilgili beni bilgilendirebilirmsiiniz?
benim akrabam da orda doğum yapmıştı çok rahat etti ilgi alakadan .çok memnun kaldı,hastalarına kendisi giriyo gülçin hanım hastaneden çağırıyolar z<aten doğum başlayınca.özel sigortalar geçiyo ama gitmeden telefon ile de hastaneye danışabilirsiniz daha doğru bi bilgi olur sizin için.başka aklınıza gelen birşey varsa buyrun
rica ederim..malesef o konuda bilgim yok..Valla çok teşkkür ederim Bilgileriniz için.. Bebk yoğun bakımında sk geçiyormu bilginiz varmı??
Valla çok teşkkür ederim Bilgileriniz için.. Bebk yoğun bakımında sk geçiyormu bilginiz varmı??
canım ben de gülçin hanıma başladım gitmeye. benim çok yakın iki arkadaşım onunla doğum yaptı ve öve öve bitiremediler benim de kadın doğumculardan yüzüm hiç gülmemişti gülçin hanımla tanıştım resmen odasından çıkmak istemedim okadar tatlı sakin ve pozitif bir bayan ki.. ben kesinlikle tavsiye ederim.![]()