• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dua eden herkesten Allah razi olsun

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
34
Kizlaaar esim sonunda cvp yazdi burukta olsa mutluyum sukur rabbim dualarimi geri cevirmedi benim icin dua eden yasin okuyan herkesten rabbim bin kere razi olsun

Bana attigi msj bu

Bak sümeyye yazıp duruyorsun senle knuşmuorum çnkü şuan knuşacagımız bişey yok içinde bulundugumuz durumlar ve koşullar kimsenin isteyecegi şeyler degil ama sabır etmek zorundasın şunu bilki yol meşakkatli herşeyi knuşacagımız zaman gelecek bna tarih sorma ama şunu bil eger gercekten dgru bir yoldaysan Zaten yolun bna çıkacaktır sen şimdi ikimizin olan kızımıza ii bak onu ii tut tek düşüncen olsun bna takılma çnkü bi çocugum varken başka boş şeylerle ugraşmam bu yazdıklarımı ii oku yüküm agır Sen dahada agır etme bi omuz ver yükümü hafiflet anladın mı şuanda da yapman gereken şey sabır etmek ve kızımıza ii bakmak

Çok bozuk bir şekilde yazılmış, zor anlaşılması bir yana, pek hayırlı bir mesaja benzemiyor. Bunun için mi dua etmiştiniz diyeceğim ama... Enteresan, ne diyim.

Önceki konuzu bilmediğim için esas meseleyi zaten bilmiyorum. Kolay gelsin.

Anladığım kadarıyla eşiniz sizinle konuşmadığı gibi kızınızı da görmüyor. Kusura bakmayın ama bu mesaj hiç olumlu bir mesaj değil. Benim anladığım: bu adam gidici, yolunu yapıyor. Umarım yanılıyorumdur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yani şimdi yanlış anlamayın ama eski görüştüğüm kişi beni terk edip aylar sonra yazınca sürekli arayip rahatsız edince bende biraz dusunmem lazim birbirimize yazildiysak zaten elinde sonunda yollarımız birleşir demiştim. Bak aradan 2 yil geçti.

Arkadasim sen yine dua et tabi de bu adam donmez ben diyeyim.. zaten 7-8 aydir ayriymissin resmen bu mesajla seni oyalayarak yol yapmis kendine.. ne demek dogru bir yoldaysan yollarimiz birlesir? 8 aydir cocugunu karisini arayip sormayan adam cok mu dogru yolda da senin dogrulugunu sorguluyor.. tavsiyem kendine bir yol ciz belli ki bu adamdan hayir yok..

Adam üstü kapalı olarak size yol vermiş ve oluru yok demiş bunun neyine sevindiğinizi anlayamadım. :110: Burada herkes sizi tanıyormuş gibi de konu açmayın lütfen, nedir ne değildir durumunuz bilmiyoruz eski konularınızı da tek tek okuyamayız.

Bu mesaja sevinebildigine göre durumun gercekten de hic iyi degil demek ki.
Adam benden umudu kes, otur cocuga bak demis. Hatta ve hatta cocugu senin basina atmis kendi yolunu çiziyor, ama sen mutlusun...
Üzüldüm, cok caresizsin demek ki. Allah feraha cikartsin.

Arkadasim sen yine dua et tabi de bu adam donmez ben diyeyim.. zaten 7-8 aydir ayriymissin resmen bu mesajla seni oyalayarak yol yapmis kendine.. ne demek dogru bir yoldaysan yollarimiz birlesir? 8 aydir cocugunu karisini arayip sormayan adam cok mu dogru yolda da senin dogrulugunu sorguluyor.. tavsiyem kendine bir yol ciz belli ki bu adamdan hayir yok..
Konu sahibinin kocası aslında onları çok arayıp sormuş adam kapısına gitmiş defalarca,mesajlar atmış vs uzun bir süre de adam görüşmek için çok çabalamış vs sanırım eski mesajında yazmıştı konu sahibi,ama K karamelimmmmm annesinin ve teyzesinin dolduruşuna gelerek eşini kovmuş hep uzaklaştırmış kendinden ,ama bencede bu mesajda geri birleşme umudu falan yok.

Eski konularına baktım da maddi sorunlar yüzünden baba evinde sanırım. Eş ile de sorunlar var. Allah yardımcınız olsun ama böyle yarım yamalak konu açmayın lütfen

Konu sahibinin kocası aslında onları çok arayıp sormuş adam kapısına gitmiş defalarca,mesajlar atmış vs uzun bir süre de adam görüşmek için çok çabalamış vs sanırım eski mesajında yazmıştı konu sahibi,ama K karamelimmmmm annesinin ve teyzesinin dolduruşuna gelerek eşini kovmuş hep uzaklaştırmış kendinden ,ama bencede bu mesajda geri birleşme umudu falan yok.

Telefondan bakinca eski konularini tam okuyamadim sagol aciklamissin.. o zaman adam hakli, ben olsam bende donmem yalan degil.. ama konu sahibinin cocugunun fotografini bile gostermemesi cok ayip, cocugu kullanma oluyor bu ki bu durum adami daha da itmis belli.. neden su gobek bagini koparamiyor bazi kadinlar anlamak zor, cabuk doldurusa gelmissin demek ki konu sahibi..

Kizlaaar esim sonunda cvp yazdi burukta olsa mutluyum sukur rabbim dualarimi geri cevirmedi benim icin dua eden yasin okuyan herkesten rabbim bin kere razi olsun

Bana attigi msj bu

Bak sümeyye yazıp duruyorsun senle knuşmuorum çnkü şuan knuşacagımız bişey yok içinde bulundugumuz durumlar ve koşullar kimsenin isteyecegi şeyler degil ama sabır etmek zorundasın şunu bilki yol meşakkatli herşeyi knuşacagımız zaman gelecek bna tarih sorma ama şunu bil eger gercekten dgru bir yoldaysan Zaten yolun bna çıkacaktır sen şimdi ikimizin olan kızımıza ii bak onu ii tut tek düşüncen olsun bna takılma çnkü bi çocugum varken başka boş şeylerle ugraşmam bu yazdıklarımı ii oku yüküm agır Sen dahada agır etme bi omuz ver yükümü hafiflet anladın mı şuanda da yapman gereken şey sabır etmek ve kızımıza ii bakmak
Arkadaşlara katılıyorum ben de sen çok ümitlenmişsin ama eşin seni kırmamak için böyle konuşmuş ama bencede pek barışmaya niyeti yok.

Back
X