Dua ederken nasıl etmeliyim :)

Vemoriah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
128
33
98
Dert değil belki biliyorum ama siz kk kadınlarından yorum bekliyorum:)
Şimdi biliyorsunuzki dua çok önemli birşey. Kalbimden geçen bir isim var evlilik adına ama bunu kimseyle paylaşamıyorum şimdilik. Çocuk uzaktan akrabamız neyse mesele bu değil. Şöyleki ben dua ederken Hayılısıyla X olsun diye hep dua ediyorum. Sizce bu yanlış bir dua mıdır? Hayırlı kişi kimse onu karşıma çıkar diye mi dua etmeliyim yoksa? İsmen istemekten (ısrarla) vazmıgeçmeliyim? :))) Nedir fikirleriniz

Hayırlı ise onu bana nasip et diyebilirsin ama birazda hareket lazım biseylerin vesile olması gerekir seni görmesi farkına varması gerekiyor.

Ben de hep minel123ün dediği gibi dua ederim.Allah zaten gönlünden geçeni,herkesten sakladığını biliyor.Rabbim gönlümdekini sen biliyorsun de,hayırsızsa gönlümden bu insanı sil de,içinden geleni de canım. Sevdiğini duana koymak ve onun duasında olmak ne güzel şey :)

Ben eşimle gorusurken hep şunu derdim . Allahım, sevdiğim kişiyi bana nasip et. Hayırsız ise hayırlar yaz yine bana nasip et dedim. Yani benim için hayırsız olacaksa hayırlı yazılar yazıp bana nasip etmesini diledim ve nitekim Rabbim duamı kabul etti. Bir zahmet sevdicegin de aynı şekilde dua etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…