dua edin başka bir şey istemiyorum...

önceki konunu bilmiyorum ama sana bişey diyim uykusuzluk insanı çileden çıkarır.uykunu mutlaka almaya çalış eşin herşeyi üzerine yıkan ve agresif biri sanırsam ama onunla karşılıklı konuşsan sakince belki derdini anlatsan bağırıp çağırmadan uzun uzun.belki anlar seni çünkü ben denedim ve gerçekten ie yarıyor ama herşeyi açıkça net bişekilde kendi hatalarımıda söyleyerek yaptım bunu. biraz da başbaşa kalın gezin tozun dicem ama lohusaymıssın allah bebğini bağişlasın daha sonra onuda yapın. ve lütfen bebğin var onun kıymetini bil ben 6 yıldır uğraşıyorum ve mayısın başında iki buçuk aylık hamileydim düşük yaptım nasıl kahrolduk allah sana bi evlat bağışlamış kıymetini bil.bi bebek bi çifte verilecek en değerli mücevher. ah bu adamlar neden kıymet bilmezler anlamam. biz bebeğimiz olsun başka bişey istemiyoruz eşimle inşallah olacak ama şükret haline ve eşinle konuş cnm paylaş en azından dene.beraber vakit geçirin sarılın öpüşün sevgni belli et ona bak oda düzelecek inşallah dualarım seninle tatlım...

eşimle olan problemleri anlatmıştım ha diyeceksiniz ki biz sana diyeceğimizi dedik daha ne yazıyosun diye inanın bana akıl verin diye yazmıyorum anlatacak kimse yok buraya yazarak rahatlıyorum sadece bana dua edin yeter...

dün eşimin arkadaşı geldi il dışından aldık oları kahvaltıya götürdük. o gece de kızım hiç durmadı öyle uykusuz ve yorgunum ki anlatamam neyse misafiri gezdirdik falan ama gözlerim kapanmak üzere o haldeyim. arkadaşını otogara bıraktık dedim ki ben eve gideyim de yatayım biraz o da aldığı oyuncağıyla (arabası)meşgul olacakmış. kızı aldım eve çıktım ama bi baktım kakasını yapmış onu değiştim e dışarıdan geldik bi de banyo yaptırdım banyodan sonra çok acıkıyo mamasını hazırladım zaten mızmız yemesi 1 saati buluyo mamayı yedi uyuttum evi topladım derken uyku falan kalmadı ama sersem gibiyim. eve geldi beyefendi üzeri başı kir pas içinde gir banyoya dedim bu sefer itirazsız girdi çünkü kaparto ustası gibi üstü başı leke içindeydi . beyefendiye aç mısın diye sordum e getir yiyelim dedi. dolma vardı getirdim . beyefendi bu yoğurtsuz yenmez yoğurt getirsene dedi ve ben orda koptum Allah aşkına dedim ya yoğurdu da sen alsana ben burda yemek yemeye ağzımı zor açıyorum sen ne diyosun dedim ne yaptın da yoruldun o kadar dedi!!!!!!! karşışında hüngür ahüngür ağladım senden soğudum X senden soğudum dedim bak bunları laf olsun diye demiyorum bunu da bil dedim ve yatmaya gittim ha ne kadar dank etti hiç bilmiyorum .....sadece yazmak istedim o kadar... yorum yazmak zorunda değilsiniz bana dua edin yeter...

canım...
ah canımmm...senin biraz tilkilik öğrenmem lazım..
kocan tipik bi erkek tepkisi vermiş..
yani ekstra bi odunluk yapmamış..
önceki konularını okumadım ama yukarda yazılan problemde sende de hatalar var bence..
burda bi forum var hayatın içinden kısmında evlilikte tilkilik adında..
gelsene oraya benzer sıkıntılara çözüm sunuyo arkadaşlar

Back