- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
önceki konunu bilmiyorum ama sana bişey diyim uykusuzluk insanı çileden çıkarır.uykunu mutlaka almaya çalış eşin herşeyi üzerine yıkan ve agresif biri sanırsam ama onunla karşılıklı konuşsan sakince belki derdini anlatsan bağırıp çağırmadan uzun uzun.belki anlar seni çünkü ben denedim ve gerçekten ie yarıyor ama herşeyi açıkça net bişekilde kendi hatalarımıda söyleyerek yaptım bunu. biraz da başbaşa kalın gezin tozun dicem ama lohusaymıssın allah bebğini bağişlasın daha sonra onuda yapın. ve lütfen bebğin var onun kıymetini bil ben 6 yıldır uğraşıyorum ve mayısın başında iki buçuk aylık hamileydim düşük yaptım nasıl kahrolduk allah sana bi evlat bağışlamış kıymetini bil.bi bebek bi çifte verilecek en değerli mücevher. ah bu adamlar neden kıymet bilmezler anlamam. biz bebeğimiz olsun başka bişey istemiyoruz eşimle inşallah olacak ama şükret haline ve eşinle konuş cnm paylaş en azından dene.beraber vakit geçirin sarılın öpüşün sevgni belli et ona bak oda düzelecek inşallah dualarım seninle tatlım...