- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen evham yapma cnm aslında bunları söylemek istemiyorudm ben belirtilerini çünkü evham yapacagınızı tahmin ediyordum .. benim yıllardır sıkıntılarım vardı kafamla ilgili bir anda ortaya çıkmadı.. git elbette emar iste genelde psikolojiye baglıyorlar ısrarla emar iste emin ol için rahat etsinson zamanda bende öyle bişey hissetim 2 kere hemde...birde baş ağrısı değil de sanki kalbim kafamda atıyor....elimi koyunca falan sanki kalp kafada...saçıma bakıp anlıyorrum tekliyor resmen...:26::26::26:
çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana![]()
çok geçmiş olsun canım Allahımm şifa versinnbu tümorn belirtileri nasıl baslıyor baş ağrılarımı oluyor?
ALLAHH razı olsunnnnnnAllah acil şifalar versin
sizin için dua ediyorum
Allah tüm hastalarımıza acil acil şifalar versin
derdi veren Allah'ım dermanını da verir inşallah
Hepimizin başına gelebilir.. İnşallah kötü bişey yoktur. Allah yardımcısı olsun hepimizin.. acil şifalar size
Sonucumu aldım büyüme yer değiştirme yok kızlar hamd olsun :) Merak eden arkadaşların bilgisi olsun :) Dualarınız için ALLAH razı olsun
Sonucumu aldım büyüme yer değiştirme yok kızlar hamd olsun :) Merak eden arkadaşların bilgisi olsun :) Dualarınız için ALLAH razı olsun
İnşallah iyi hayırlı haberler alırsın yarın da bundan sonraki kontrollerinde de Allah şifa versin sana.
Hadi gözümüz aydın:)
Çok sevindim hayırlı sonuçlar almanıza inşAllah tamamıyle yok olur.
gercekten cok sevındım..Allah en kısa zamanda tum hastalara sıfa versın ınsAllah..bedensel ruhsal..caresız dert vermesın..uyuyan dertlerımızı uyandırmasın..cok sevındım cnaım..masAllah..
inşallah iyi sonuçlar alırsın allah şifa versın![]()