- 12 Ekim 2018
- 343
- 337
- 18
- 31
- Konu Sahibi 4 prenses 1 prens
-
Aslinda istemeden oldu ama oldu aldiramam Allah nasip etti ben.son bebegimden sonra tuplerimi bagtalmak iatedim kaynanam engel oldu demek nasibi varmisİnşallah gönlünüzce olur, evlat evlattır kızı erkeği olmaz tabiiki ama 4 kızınız varmış inşallah bu kez de hayırlı erkek evlat sahibi olursunuz :) ne tatlı 5 kardeş :))
Aslinda istemeden oldu ama oldu aldiramam Allah nasip etti ben.son bebegimden sonra tuplerimi bagtalmak iatedim kaynanam engel oldu demek nasibi varmis
Bu kez sezeryan olup kizda olsa erkekte olsa tuplerimi baglatmak istiyorum insallahNasibi varmış demekki bundan sonra daha dikkatli korunursunuz inşallah gönlünüzce olur :)
İnşallah sağlıklı erkek evlat sahibi olursunuz . Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen sizde bana dua edin benim hiç çocuğum yok maalesefMerhaba herkese 25 yasinda 4 kız çocuk annesiyim istemeden olsa yine hamileyim 11 haftalik olmasi lazim cünkü hala hastaneye gidemedim 1 ay once adet gunumde 1 kere pembe kanamam oldu ve 2 gun ust uste kahverengi kanama oldum ben adete girdim sandım yaklasik 8 haftalikken test yaptim ve hamileyim aslinda ilk kez bir hamileligimde yuzum sivilce doldu ben orsan anlamadım üstüne gorup yani yerlesme kanamasi olunca bebegi erkek olurmuş Allah ne nasip ederse basim gözüm ustune ama lutfen kim bu konuyu gorurse bana dua etsin bir erkek evladjm olsun ALLAH bana 4 kiz evlat nasip etti elhamdülillah bir erkek evladım olsun cok isterim hem kaynanamla oturuyorum bilirsiniz iste
Allah sana hayirli evlatlar versin insallahİnşallah sağlıklı erkek evlat sahibi olursunuz . Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen sizde bana dua edin benim hiç çocuğum yok maalesef
Amin amin inşallahAllah sana hayirli evlatlar versin insallah
Ederim canimcinsiyetini öğrenince haberdar et
Belli oldumu cinsiyet 4prenses 1 prens yazmissinizEderim canim
Canim benim belki yasadigin Ozel şeylerin zorlukların vardır anlıyorum ama hayırlısını dilemek en güzeli Allahım hakkında hayırlısı ne ise onu versin sağlıklı Salih bir evlat nasip etsinMerhaba herkese 25 yasinda 4 kız çocuk annesiyim istemeden olsa yine hamileyim 11 haftalik olmasi lazim cünkü hala hastaneye gidemedim 1 ay once adet gunumde 1 kere pembe kanamam oldu ve 2 gun ust uste kahverengi kanama oldum ben adete girdim sandım yaklasik 8 haftalikken test yaptim ve hamileyim aslinda ilk kez bir hamileligimde yuzum sivilce doldu ben orsan anlamadım üstüne gorup yani yerlesme kanamasi olunca bebegi erkek olurmuş Allah ne nasip ederse basim gözüm ustune ama lutfen kim bu konuyu gorurse bana dua etsin bir erkek evladjm olsun ALLAH bana 4 kiz evlat nasip etti elhamdülillah bir erkek evladım olsun cok isterim hem kaynanamla oturuyorum bilirsiniz iste
Ben sana ederim kardeşimİnşallah sağlıklı erkek evlat sahibi olursunuz . Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen sizde bana dua edin benim hiç çocuğum yok maalesef
Once hayirlisini hep.diliyorum sağlıklı bir bebek Allah bekleyen herkese versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasinCanim benim belki yasadigin Ozel şeylerin zorlukların vardır anlıyorum ama hayırlısını dilemek en güzeli Allahım hakkında hayırlısı ne ise onu versin sağlıklı Salih bir evlat nasip etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsunBen sana ederim kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?