dua edin lutfen

elifvefatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
17
3
3
35
Merhaba arkadaslar 5 ay once bos gebelik yasadim.aralikta tekrar hamile oldumu ogrendim.simdi 7+3 gunluk hamileyim.dun kalp atislarini dinlemek icin doktora gittik fakat karindan bakilan ultrasonda bebek gorunmedi.vajinal ultrason yoluyla bakinca bebegi ve yolksac kesesini gordu.7+2 gunluk degil 6 haftalik gorundugunu soyledi.geriden geliyo cok korkuyorum haftaya gittigimizde kalp atislarini duyamamktan.

Yardimci olun kizlar

Benimkide 1hafta onceden gidiyordu ilk zamanlar sonra duzeldi gec yumurtlamada olabilir.keseyi gorduyse simdilik sorun yok.hamile kalinca basliyor zaten kese varmi kalp atisi ikili test ayrintili ultrason vs vs.benimde 3lu testim yapildi catliyorum meraktan 1hafta zor gececek.hep bisey beklicez dogurana kadar stres yapmayin.burdaki tum kk kadinlari bu yollardan gecti:))

Benimkide 1hafta onceden gidiyordu ilk zamanlar sonra duzeldi gec yumurtlamada olabilir.keseyi gorduyse simdilik sorun yok.hamile kalinca basliyor zaten kese varmi kalp atisi ikili test ayrintili ultrason vs vs.benimde 3lu testim yapildi catliyorum meraktan 1hafta zor gececek.hep bisey beklicez dogurana kadar stres yapmayin.burdaki tum kk kadinlari bu yollardan gecti:))
Kese var bebegide gordu ama 7 haftalik bi gebelik degil 6 hafta gorunuyo dedi.kalp atisini duyamadik henuz.duyana kadar stresim azalmicak galiba..tesekkurler :)

benimde bebegim 7 haftaya yakinkken 5 haftalik gorundu keseyi gorduk bebeginde gorduk kucuktu ama benim surekli kahverengi akintim vardi ve iki hafta sonra kanamaya donustu bebegimi kaybettim malesef.sen kotu dusunme kimininki gec dollenme oluyormus ondan kucuk gorunuyormus baskada problem yoksa sorun olmaz allah yardimcin olsun

Merhaba arkadaslar 5 ay once bos gebelik yasadim.aralikta tekrar hamile oldumu ogrendim.simdi 7+3 gunluk hamileyim.dun kalp atislarini dinlemek icin doktora gittik fakat karindan bakilan ultrasonda bebek gorunmedi.vajinal ultrason yoluyla bakinca bebegi ve yolksac kesesini gordu.7+2 gunluk degil 6 haftalik gorundugunu soyledi.geriden geliyo cok korkuyorum haftaya gittigimizde kalp atislarini duyamamktan.

İçinizi rahat tutun inşallh bişeyi yoktur ..

ilk bebeğim son üç haftaya kadar 2-3 hafta geriydi. ikincide geç yumurtlamadan dolayı bir hafta geriydi. belki senin de geç yumurtlama olmuştur.

Back
X