Dua edin şuan gidiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi glgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani benim reglim düzensiz oluyor o benim için pek belirti olmuyor 32 gündür regl olmuyorum ama
Test yaptırınca haber ver canım inşallah hamilesindir bende çok istiyorum bakalım Perşembe yaptırcam bir daha bir yükselme olacak mı benimde regl zamanım yaptırmıştım iki hafta önce 0.1 çıktı dün 0.40 aslında bugün daha yumurtlama günüm ben çok acale ettim test için zaten şuan imkansız gibi birşey

Test yaptırınca haber ver canım inşallah hamilesindir bende çok istiyorum bakalım Perşembe yaptırcam bir daha bir yükselme olacak mı benimde regl zamanım yaptırmıştım iki hafta önce 0.1 çıktı dün 0.40 aslında bugün daha yumurtlama günüm ben çok acale ettim test için zaten şuan imkansız gibi birşey
Ya sizinki kaç gün sonra yükseldi ? Belirtiniz varmıydı ? Benim de perşembe 0,56 cıktı yarın bidaha kan vericemama cok heyecanlıyım duramıyorum yerimdeee
Benim 1 hafta önce 0,43 tü perşembe 7,75 oldu cumartesi de 37 oldu çok şükür ama ben 26 ağustostan beri olmuyorum adet

Benim 1 hafta önce 0,43 tü perşembe 7,75 oldu cumartesi de 37 oldu çok şükür ama ben 26 ağustostan beri olmuyorum adet
Ben de en son 8 eylülde adet söktürücü ile adet oldum.
Ama benim önceki aylarda cok sıkıntılıydı ağustosta hiç olmadım temmuzda da 48 gün sonra oldum 🤦‍♀️ yani adet gecikmesnden yola cıkarak benim gebe kaldığımı hesaplamak imkansız 🥺
Sizin adınıza cok sevindim Rabimnsağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin insallah bizlere de dua etmeyi unutmayın olur mu🫶

Bence çarşamba bir daha bekle
Ben de en son 8 eylülde adet söktürücü ile adet oldum.
Ama benim önceki aylarda cok sıkıntılıydı ağustosta hiç olmadım temmuzda da 48 gün sonra oldum 🤦‍♀️ yani adet gecikmesnden yola cıkarak benim gebe kaldığımı hesaplamak imkansız 🥺
Sizin adınıza cok sevindim Rabimnsağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin insallah bizlere de dua etmeyi unutmayın olur mu🫶
her zaman edeceğim ama bir baktırsanız niye böyle

Pkos baslangıcı var snaırım bide prolaktin değeirm yüksek çıkıyordu hep benim onla alakalıymış ama gebeliğe engek durumlar değil bunlar demişlerdi

perşembe ypacağım tekrar bakalım yükselme olmuş mu ? olmadıysa zaten regl günümü beklerim artık insan yeni olunca merak ediyor oldu mu olmadı mı diye

Back
X