• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua önerisi olan

1kalptenkalbe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
3
0
1
27
Merhaba hanımlar.
Bugün üye oldum normalde senelerdir takip ederim ama ilk defa derdime derman arıyorum.
Bir şirkette çalışıyorum ve 3 yıl önce ilk girdiğimden beri biri ile birbirimizden hoşlandık. Fakat araya birileri girdi ve dedikodular döndü. O yüzden evlilik hayali su oldu.
Kafasına aşırı takıyoe aslında dedikodu dediğim de öyle büyütülecek şeyler değil ama damarı tutuyor adamın silemiyor aklından.
Bugün bile aradım sesi titriyordu.
Şimdi evlilik düşündüğünü öğrendim biri çıkarsa evlenmek istiyormuş ama seviyorum deli gibi.
O da seviyor ama engeller çıkıp duruyor.
Benzer bir durum yaşayan var mı?
Dua zikir önerebilecek, ben bunlarla atlattım ve artık mutluyuz diyen

çareyi abuk sabuk asılsız ritüellerde değil de böyle güzel yollarla aramanız ne hoş. dedikodular dönebilir ama neden sizle evlenmek istemesin ki? belki size dem vuruyordur evlenmek istemesine ne tepki vereceksiniz diye.
sorunuza gelirsek ben hep istihareye yatmıştım bir araştırın nasıl yapıldığını. başkasıyla nişanlanırken hayırlı mı diye istihareye yatıp eşimle evlendiğimi görmüştüm rüyamda. gerçekten de o kişiyle nişanımız bozuldu ve eşimle evlendik. imkansız gibi olmamıza rağmen. bence doğru çıkıyor

Çok teşekkürederim mutlaka deneyeceğim.
Ama dedikodularda adımın geçmesi onu aşırı sinirlendiriyordu. Elini zamanında masaya vurmamasının ceremesini çektik ikimizde

Back
X