ETTEHİYYATÜ DUASI
"Ettehiyyâtu lillâhi vessalevâtu vettayibât. Esselâmu aleyke eyyuhen-Nebiyyu ve rahmetullahi ve berakâtuhu. Esselâmu aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedu en lâ ilâhe illallâh ve eşhedu enne Muhammeden abduhû ve Rasuluh."
• Kişi başı 21 tane okunacak
• Günlük 2 kişiye okunacak
• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır
• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
• Özel günlerde okunabilir
1-
penyez83
2-
PiXiEE
3- Gülçin
4-
Bonus
5-
Tiniminimavihanim
6-
nursevdi
7-
O
ozlemem
8-
sepulik
9-
@selin18
10-
ElmasMozaik
11-
Freddy
12-
Aktif Lora
13-
mutlulukbenihicbirakma
14-
G
Gunduzguzell1
15-
C
Cittaslow
16-
kavs-i kuzah
17-
Jawlensky
18-
YagmurSendeanlarsn
19-
Chocolita
20-
B
begonviil
21-
Peeves
22-
Lidlaylim
23-
zeyno genc
24-
Breave Heart
25-
MMorsalkimm
26-
afil
27-
G
gulectosba
28-
HALLEYS
29-
Hali
30-
ezgiisel
31-
paeneperfectus
32-
iyilik_guzellik
33-
Papatyali_anne
34-
Nevreste
35-
K
KurkmantoluS
36-
begonvil1985
37-
-Hayal
38-
mutlulukbenihicbirakma
kardeşi
39-
esoss88
40-
Kukrim
41-
Cuel
42-
HejaR12
43-
sweetgirlcandy
44-
D u t
45-
Levaiz
46-
A
Ada-Anne
47-
penyez83
ikinci niyeti
48-
PiXiEE
ikinci niyeti
5-
Tiniminimavihanim
niyeti -11 Şubat Pazar
Adım Esra
Allah’ım sen ki duaları geri çevirmezsin.Bizim sıkıntılarımızı gider kalplerimizi huzura erdir maddi manevi hayırlı kapılar aç.İmtihanımızı kolaylaştır.Bize sağlık huzur mutluluk helal kazanç nasip eyle.Mübarek bu zamanlarda bildiğimiz bilmediğimiz her türlü ihtiyacımızı gider bize ummadığımız yerden güzel haberler almayı nasip eyle.Tövbelerimizi kabul eyle
Hamd sanadır.Tevekkülüm sana.
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”
Ey Rabbim önümde yer alan engelleri kaldır.Ey kolaylıkları meydana getiren Rabbim önümdeki zorluklarla baş etme gücü ver çünkü zorlukları giderme gücü sendedir. Yalnızca sana ibadet eder ve her şeyi senden isterim.Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle.Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et.Tedavimde kolaylıklar ver.Zarif hasretimi dindir. Annemi , babamı, beni, eşimi, ailesini ve kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Müslüman kardeşlerimizin askerimizin polisimizin sen yardımcısı ol. Kızkardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et. Kızkardeşimin hayırla sağlıkla evladına kavuşmasını nasip et. Hasta olan Şüheda kardeşimize Ya Şafii isminle şifalar ver onu gençliğine bağışla.Ya Kuddus isminle hepimizin dualarını en kısa sürede kabul et. Kalben istediğimiz şeyleri kolaylıkla nasip et.Bahçemizi bahara çevir. Hamd sanadır. Vekil olan sensin aminnn
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
6-
nursevdi
niyet ayni -11 Şubat Pazar
Adım nurseven
Rabbim öncelikle dua eden arkadaşlarımın ne muradları varsa sen geri çevirme, Vefat eden babama rahmet et Allahım. Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. isteyen herkese çocuk nasip et, kimsenin kucağını boş birakma, bana da nasip et. eşim benden hiç desteğini esirgemesin ,anneme ve diğer kardeşlerime afiyetler ver. AMİN