Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi ara biriyle görüştüm. çok dindar bi aileden geliyo kendisi. sosyal medyada çok aktif ve orda görsen dindar sanırsın. ama nasıl biri olduğunu ben biliyorum. o yüzden cidden belli olmaz.
Can'ım adAm hoşlansa eğer evlilik düşünüyorum der bu işi Ada'm akıllı yapar . Direk ben dindarın ilgilenmiyor demez yada işte şimdi evlilik düşünmüyorum iki yıl sonra bakarız der.belliki hoslanmamısta
Canlar yanlis anlamayin ama beni begenmemesi icin gercekten ortada hic birsey yok buyuklenmek gibi algilamayin ama o ortamda en begenilen kisiyim goruntu itibariyle iyi bir kariyerim var o beni degerlendirmeye bile almadi ama inanin ki bugune dek ne reddedildim nede istenmedim tabiki oladabilir ama ikimizde bekarken bu isin olmamasini sindiremiyorum