Dua ya çok ihtiyacım var :(:(

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
33
Merhaba beni hatırlayanlar vardır . Burun ameliyatti olmuştum herkes çok abarttığımı söylemişti burnumda çok sıkıntı var her gittiğim doktor da söylüyor mecburi 2 inci operasyon olmam gerekiyor. .şimdi ben şikayetçi oldum şikayet var .com da hemen aradılar. Şikayetini kaldır daha 24 yaşındasın bizim kurumla baş edemezsin yani kısaca beni üstü kapalı tehtit ettiler.psikolojimi bozdunuz dedim. yok efendim ameliyattan önce psikolojin bozuktu belki nerden bilelim dediler bende o zaman önce hastalariniza garanti vermek yerine çağırıp ne istediğini ve psikolojisini iyice anlayıp öyle alsaydınız ameliyat ta dedim . Yok tamam doktorla konuşun onunla hal edin ilkini mahvetmiş ikinciyi on numara yapacakmış .Daha çok sinirlendim kızdım hala bile ağlıyorum insanin umutlariyla oynayip üstüne onca garanti onca vaad verip sonrada revizyonuzu yaparız şikayetini kaldır yoksa onuda yapmayız dediler .mahvettiler hayatımı isterseniz hepiniz kızın bana insanlar ne dertleri var diyin ama her dert yerinde ağır işte. Dayanacak gücüm kalmadı Allahta biliyor :( :(

Merhaba beni hatırlayanlar vardır . Burun ameliyatti olmuştum herkes çok abarttığımı söylemişti burnumda çok sıkıntı var her gittiğim doktor da söylüyor mecburi 2 inci operasyon olmam gerekiyor. .şimdi ben şikayetçi oldum şikayet var .com da hemen aradılar. Şikayetini kaldır daha 24 yaşındasın bizim kurumla baş edemezsin yani kısaca beni üstü kapalı tehtit ettiler.psikolojimi bozdunuz dedim. yok efendim ameliyattan önce psikolojin bozuktu belki nerden bilelim dediler bende o zaman önce hastalariniza garanti vermek yerine çağırıp ne istediğini ve psikolojisini iyice anlayıp öyle alsaydınız ameliyat ta dedim . Yok tamam doktorla konuşun onunla hal edin ilkini mahvetmiş ikinciyi on numara yapacakmış .Daha çok sinirlendim kızdım hala bile ağlıyorum insanin umutlariyla oynayip üstüne onca garanti onca vaad verip sonrada revizyonuzu yaparız şikayetini kaldır yoksa onuda yapmayız dediler .mahvettiler hayatımı isterseniz hepiniz kızın bana insanlar ne dertleri var diyin ama her dert yerinde ağır işte. Dayanacak gücüm kalmadı Allahta biliyor :KK43: :KK43:
davandan vazgeçme

Şikayetini yapmışsın Allah yardımcın olsun.
Psikolojin gerçekten iyi değil.
Burnun için yorum yazmayacagim.
Ben hic dokunma taraftarı olmadım bu hususta...

Sakın davandan vazgeçme. Ve uzlaşmada pis dolandırıcılar. 2. Ameliyata aynı doktorla girecek cesaretin var mı? Bence olmamalı. Tazminat al ve başka bir doktora git. Ayrıca onlarla niye baş edemeyeceksin. Alalen ortada yaptıkları hata. Hayatını etkileyen bir olay bu. Hatta aynı doktorun başka hastaları var mı seninle aynı durumda araştır bence. Daha önce acılmıs davası falan var mı. Emsal teskil edecek. Yada senin gibi doktora dava acmis kazanmis baska hastalar var mı iyice arastır.

Oncelikle,böyle kuru tehditlere aldırış etme
Sakın davadan vazgecme.aynı doktora revizyon yaptırma gülüm ,eğer yaptığı burundan memnun degilsen ikincisinde de cok büyük bi başarı çıkaracağını sanmam.
Yani senin memnuniyetin açısından .uzme artık kendini kahroldun yeterince hatırlıyorum seni.

Merhaba beni hatırlayanlar vardır . Burun ameliyatti olmuştum herkes çok abarttığımı söylemişti burnumda çok sıkıntı var her gittiğim doktor da söylüyor mecburi 2 inci operasyon olmam gerekiyor. .şimdi ben şikayetçi oldum şikayet var .com da hemen aradılar. Şikayetini kaldır daha 24 yaşındasın bizim kurumla baş edemezsin yani kısaca beni üstü kapalı tehtit ettiler.psikolojimi bozdunuz dedim. yok efendim ameliyattan önce psikolojin bozuktu belki nerden bilelim dediler bende o zaman önce hastalariniza garanti vermek yerine çağırıp ne istediğini ve psikolojisini iyice anlayıp öyle alsaydınız ameliyat ta dedim . Yok tamam doktorla konuşun onunla hal edin ilkini mahvetmiş ikinciyi on numara yapacakmış .Daha çok sinirlendim kızdım hala bile ağlıyorum insanin umutlariyla oynayip üstüne onca garanti onca vaad verip sonrada revizyonuzu yaparız şikayetini kaldır yoksa onuda yapmayız dediler .mahvettiler hayatımı isterseniz hepiniz kızın bana insanlar ne dertleri var diyin ama her dert yerinde ağır işte. Dayanacak gücüm kalmadı Allahta biliyor :KK43::KK43:
Fotoğraflarına baktım. Sen ameliyat olduğunu söylemesen anlaşılmaz bile. Değişiklik falan olmamış burnunda. En azından fotoğrafta öyle görünüyor. Sen tabi eminsen kötü iş yaptıklarından şikayetini geri alma. Memnun kalmadıysan da revizyonu aynı yerde yaptırma ama.... Eğer yapılan burunda bir problem olmadığı kanıtlanırsa onlar da senden tazminat talep edebilirler biliyorsun değil mi. Bu arada sen deviasyon nedeniyle ameliyat olmuşsun zaten. Şekil değiştirme amaçlı estetik ameliyat olmamışsın. Yani içeriden çalışmışlar. Şişlikler geçtiyse, herhangi bir enfeksiyon, zorlanma, nefes alışta darlık falan yoksa ameliyatında sorun yok gibi görünüyor. Sadece sen bu konuya fazlaca takılmışsın. Bence sen önce bir danışmana git, derdini anlat. Belki sorun sendedir.

geçmiş olsun. özelden fotoğraf atar mısın? gerçekten merak ettim. belki bu kadar kendini yıpratacak bi durum yoktur.

A
Oncelikle,böyle kuru tehditlere aldırış etme
Sakın davadan vazgecme.aynı doktora revizyon yaptırma gülüm ,eğer yaptığı burundan memnun degilsen ikincisinde de cok büyük bi başarı çıkaracağını sanmam.
Yani senin memnuniyetin açısından .uzme artık kendini kahroldun yeterince hatırlıyorum seni.
Ailem diyor o ne halt yediğini biliyor bozduğu gibi yapicak laf dinletemiyorum ki

Merak ettim eski resimlerinize baktım. Bence yeni burnunuz çok daha iyi.
Sorun nedir tam olarak?

öncesi.webp
sonrası.webp

Merhaba beni hatırlayanlar vardır . Burun ameliyatti olmuştum herkes çok abarttığımı söylemişti burnumda çok sıkıntı var her gittiğim doktor da söylüyor mecburi 2 inci operasyon olmam gerekiyor. .şimdi ben şikayetçi oldum şikayet var .com da hemen aradılar. Şikayetini kaldır daha 24 yaşındasın bizim kurumla baş edemezsin yani kısaca beni üstü kapalı tehtit ettiler.psikolojimi bozdunuz dedim. yok efendim ameliyattan önce psikolojin bozuktu belki nerden bilelim dediler bende o zaman önce hastalariniza garanti vermek yerine çağırıp ne istediğini ve psikolojisini iyice anlayıp öyle alsaydınız ameliyat ta dedim . Yok tamam doktorla konuşun onunla hal edin ilkini mahvetmiş ikinciyi on numara yapacakmış .Daha çok sinirlendim kızdım hala bile ağlıyorum insanin umutlariyla oynayip üstüne onca garanti onca vaad verip sonrada revizyonuzu yaparız şikayetini kaldır yoksa onuda yapmayız dediler .mahvettiler hayatımı isterseniz hepiniz kızın bana insanlar ne dertleri var diyin ama her dert yerinde ağır işte. Dayanacak gücüm kalmadı Allahta biliyor :KK43::KK43:

şikayet sitelerini falan bırak, git direk dilekçeni ver kurumdan şikayetçi ol

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ve yönlendirirler ama hastane çalışanlarının size böyle davranmaya hakkı yok, tazminat davası açabilirseniz açın. İkinci olarak dış görüntünüzü takıntı haline getirmiş durumdasınız, burada bir milyon kişi burnunuzun güzel olduğunu da yazsa ikna olmayacaksınız ve tedavi görmezseniz bu düşünceler günlük hayatınızı sürdürmenizi engelleyecek, engelliyor da. Lütfen psikolojik destek alın, mümkünse burnunuzu yaptırdığınız hastanede değil de terapi yapabilecek, psikoloji veya tıp mezunu, terapist olması için gereken eğitimleri almış bir ruh sağlığı uzmanından terapi alın araştırarak. Buraya konu aça aça, dua isteye isteye sorununuz çözülmeyecek.

Canim böyle konularda mutlaka bilinen ve herkesin memnun kaldığı tavsiye ettigi doktorlara gitmelisin.

Öyle her doktor yapamıyor bunlari.

Davandan vazgecme ve eğer maddi imkanin varsa muhammet dilber'e düzelttirmeni öneririm. Ben de burdan görmüştüm o ismi sosyal hesaplarina baktim gercekten harika işler cikarmisti.

Sen de adını aratip sosyal medyadan bakabilirsin.

Fotoğraflarına baktım. Sen ameliyat olduğunu söylemesen anlaşılmaz bile. Değişiklik falan olmamış burnunda. En azından fotoğrafta öyle görünüyor. Sen tabi eminsen kötü iş yaptıklarından şikayetini geri alma. Memnun kalmadıysan da revizyonu aynı yerde yaptırma ama.... Eğer yapılan burunda bir problem olmadığı kanıtlanırsa onlar da senden tazminat talep edebilirler biliyorsun değil mi. Bu arada sen deviasyon nedeniyle ameliyat olmuşsun zaten. Şekil değiştirme amaçlı estetik ameliyat olmamışsın. Yani içeriden çalışmışlar. Şişlikler geçtiyse, herhangi bir enfeksiyon, zorlanma, nefes alışta darlık falan yoksa ameliyatında sorun yok gibi görünüyor. Sadece sen bu konuya fazlaca takılmışsın. Bence sen önce bir danışmana git, derdini anlat. Belki sorun sendedir.
ameliyat önceki halim bide deviasyondan sonra ki hali belki sorun bende değil o doktordadir.

başka doktora olmak istiyorum ama siz karşılayın ücretini deseniz

ve en başarılı doktora gitseniz?

plastikçi değil kulak burun boğaz doktoruna revizyon yaptırın onlar daha doğal ve fonksiyonel bir burun yapıyorlar.

Canim böyle konularda mutlaka bilinen ve herkesin memnun kaldığı tavsiye ettigi doktorlara gitmelisin.

Davandan vazgecme ve eğer maddi imkanin varsa muhammet dilber'e düzelttirmeni öneririm. Ben de burdan görmüştüm o ismi sosyal hesaplarina baktim gercekten harika işler cikarmisti.

Onunla da görüştüm canım 1 yıl sonra gel orta yolu buluruz dedi.

başka doktora olmak istiyorum ama siz karşılayın ücretini deseniz

ve en başarılı doktora gitseniz?

plastikçi değil kulak burun boğaz doktoruna revizyon yaptırın onlar daha doğal ve fonksiyonel bir burun yapıyorlar.
Ya bana onuda teklif ettiler tamam dedim şimdi o doktor bozdu o duzeltilcek diyorlar

A

Ailem diyor o ne halt yediğini biliyor bozduğu gibi yapicak laf dinletemiyorum ki

evet bir ara bende görmüştüm burda muhammet dilberin yaptığı burunları .cok güzel yapmış allah için .illa ki revizyon istiyorsan aynı doktora gitme canım ,daha iyi bi doktora git emi

Back
X