Merhaba beni hatırlayanlar vardır . Burun ameliyatti olmuştum herkes çok abarttığımı söylemişti burnumda çok sıkıntı var her gittiğim doktor da söylüyor mecburi 2 inci operasyon olmam gerekiyor. .şimdi ben şikayetçi oldum şikayet var .com da hemen aradılar. Şikayetini kaldır daha 24 yaşındasın bizim kurumla baş edemezsin yani kısaca beni üstü kapalı tehtit ettiler.psikolojimi bozdunuz dedim. yok efendim ameliyattan önce psikolojin bozuktu belki nerden bilelim dediler bende o zaman önce hastalariniza garanti vermek yerine çağırıp ne istediğini ve psikolojisini iyice anlayıp öyle alsaydınız ameliyat ta dedim . Yok tamam doktorla konuşun onunla hal edin ilkini mahvetmiş ikinciyi on numara yapacakmış .Daha çok sinirlendim kızdım hala bile ağlıyorum insanin umutlariyla oynayip üstüne onca garanti onca vaad verip sonrada revizyonuzu yaparız şikayetini kaldır yoksa onuda yapmayız dediler .mahvettiler hayatımı isterseniz hepiniz kızın bana insanlar ne dertleri var diyin ama her dert yerinde ağır işte. Dayanacak gücüm kalmadı Allahta biliyor