Dua ya ihtiyacım varr

Aygolge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
898
3.091
63
40
Kızlar dun aşırı bir kanama geçirdim parça parça hemen dr a gittim bebek te kese de iyi Durumdaydı akşam hastanede yattım iğneler serumlar falan kanamam durdu Dr bugün kesenin aşağı indiğini söyledi birazda buruşmuş dedi böyle bişey yaşadınız mı kaybetmekten çok korkuyorum 18 sene sonra hamile kaldım kaybetmek istemiyorum

Benim bı tanıdığım böyle gebeligini hep yatarak geçirdi yemeğe bile yatakta yedi sadece WC kalktı şuan doğurmak üzere bı ayı fln kaldı canm

İnşallah mucizeniz sizle kalsın. Allah yardımcınız olsun.

Ve onun da çok çok aşırı kanaması olmuştu demişti ki kesin gitti bebek bu kadr kanamaya kuzu kessek daha az kanar demişti o derece kanamasi olmuş yani ama Allah'a şükür bebeği onunla sende olumlu düşün dua et inşallah bebesin seninle

Çok geçmiş olsun cnm rabbim korusun size bağışlasın bebeğinizi

Hemen hemen ben de aynı durumdaydim zaman zaman yine aynısı oluyor yataktan kalkmayın sırt üstü uzanın ayağınızın altında 3.4 yastık olsun yüksek tutun moraliniz yüksek tutun elinizi karnınızı üstüne köyün ayetel kürsi okuyun, ben öyle yapıyordum el şafi diyordum, allahın izniyle kanama geçti tabi şuan bile uzanıyorum iğneler ilaçlar kullanıyorum bende rahim ağzı aciklik tespit edildi kanamam bundan dedi alttan muayene ile tespit edildi sizde baktiein ama kanama varken alttan bakmıyor bazı doktorlar Allah iki izin de yardımcısı olsun

Canım sana da geçmiş olsun kanamamı daha dün kestiler şimdi yok çok şükür bende yatıyorum hep dediğin gibi sürekli dua ediyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…