L lov3y Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 1.279 Emoji Skoru 1.354 Puanlar 83 Yaş 31 Pazartesi 21:56 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #1 Kizlar dogum agrilarin yanasti dualariniza talibim nolur dua edin bana
penyez83 Haşr-18/ Herkes yarın için ne hazırladığına baksın Pro Üye Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 19.577 Emoji Skoru 78.625 Puanlar 548 Yaş 43 Pazartesi 23:16 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #2 lov3y .!.: Kizlar dogum agrilarin yanasti dualariniza talibim nolur dua edin bana Genişletmek için tıkla... Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıcakla sıhhatle kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah duamdasın canım
lov3y .!.: Kizlar dogum agrilarin yanasti dualariniza talibim nolur dua edin bana Genişletmek için tıkla... Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıcakla sıhhatle kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah duamdasın canım
N neslititi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 78 Emoji Skoru 66 Puanlar 38 Yaş 41 Pazartesi 23:29 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #3 Allah sağlıkla,kolaylıkla,sevinçle atlatmayı nasip etsin
L lov3y Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 1.279 Emoji Skoru 1.354 Puanlar 83 Yaş 31 Salı 02:12 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #4 penyez83 .!.: Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıcakla sıhhatle kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah duamdasın canım Genişletmek için tıkla... penyez83 .!.: Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıcakla sıhhatle kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah duamdasın canım Genişletmek için tıkla... Cok tskler acatuo korkiyprum
penyez83 .!.: Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıcakla sıhhatle kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah duamdasın canım Genişletmek için tıkla... penyez83 .!.: Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıcakla sıhhatle kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah duamdasın canım Genişletmek için tıkla... Cok tskler acatuo korkiyprum
belleza Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2010 Mesajlar 7.326 Emoji Skoru 15.370 Puanlar 773 Salı 02:22 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #5 lov3y .!.: Kizlar dogum agrilarin yanasti dualariniza talibim nolur dua edin bana Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun. Kolaylıkla ve sağlıkla doğsun büyüsün bebişiniz hayırlı evlat olsun.
lov3y .!.: Kizlar dogum agrilarin yanasti dualariniza talibim nolur dua edin bana Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun. Kolaylıkla ve sağlıkla doğsun büyüsün bebişiniz hayırlı evlat olsun.
L lov3y Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 1.279 Emoji Skoru 1.354 Puanlar 83 Yaş 31 Salı 20:50 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #6 belleza .!.: Allah yardımcınız olsun. Kolaylıkla ve sağlıkla doğsun büyüsün bebişiniz hayırlı evlat olsun. Genişletmek için tıkla... Amin insallah
belleza .!.: Allah yardımcınız olsun. Kolaylıkla ve sağlıkla doğsun büyüsün bebişiniz hayırlı evlat olsun. Genişletmek için tıkla... Amin insallah
S serid Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 925 Emoji Skoru 759 Puanlar 23 Yaş 32 Dün 22:11 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #7 Rabbim sağlıkla kolaylıkla doğum nasip eylesin inşallah bebeğinizi çok güzel günlere büyütürsünüz @lov3y
Rabbim sağlıkla kolaylıkla doğum nasip eylesin inşallah bebeğinizi çok güzel günlere büyütürsünüz @lov3y
E evhalki Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2026 Mesajlar 229 Emoji Skoru 59 Puanlar 13 Yaş 29 Dün 22:22 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #8 Allah yardim etsin Hurma ye kactane ve her sancida nefes alarak karşıla sancıyı Ayy tetiklendjm Allah bir avazda kurtarsın
Allah yardim etsin Hurma ye kactane ve her sancida nefes alarak karşıla sancıyı Ayy tetiklendjm Allah bir avazda kurtarsın
L lov3y Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 1.279 Emoji Skoru 1.354 Puanlar 83 Yaş 31 Dün 23:57 Konu Sahibi Konu Sahibi lov3y #9 evhalki .!.: Allah yardim etsin Hurma ye kactane ve her sancida nefes alarak karşıla sancıyı Ayy tetiklendjm Allah bir avazda kurtarsın Genişletmek için tıkla... 3 gundur sanci cekiorum 3 cm acikligim var devami yok yoruldum bunaldim valla
evhalki .!.: Allah yardim etsin Hurma ye kactane ve her sancida nefes alarak karşıla sancıyı Ayy tetiklendjm Allah bir avazda kurtarsın Genişletmek için tıkla... 3 gundur sanci cekiorum 3 cm acikligim var devami yok yoruldum bunaldim valla