Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her gün La Havle çekebilirsiniz ben deneyemedim ama ablam çok sinirlidir her şeyi kafasına takar La Havle çekince sinirlenmiyor sabırlı oluyor ayrıyeten bi de mutlu oluyor.tam olarak istediğinizin karşılığı olmadı ama aklıma bu geldi :)
Aynen canim.Ben ayaetel kursiyi felak nasi hep okurum ise yarar ama boyle tesbih olabilir bildigimiz ama faydasini bilmedigimiz bir dua olabilir bilen arksdaslar varsa bize yardimci olsun
Insirah okuyun. Mealine bakarsaniz anlayacaksiniz ne demek istedigimi. Insirahin kelime anlami bile ferahlik demektir. Insirah versin rabbim gonlunuze.
Çok güzel bir konu gerçekten çok iyi düşünmüşsün. Benimde çok ihtiyacım var 7/24 evdeyim çocuk, ev derken içim daralıyor bazen sinirlerime hakim olamıyorum. Çok mutluyum eşime bazen kızsamda ufak tefek şeyler olduğunu biliyorum ama insanız işte bazen tahammül sınırlarına ulaşıyorum