Dualarin karşılığı mı

boguldumartik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
22
0
1
30
Kizlar merhaba
Simdi konuyu anlatayım.
Ben uzun sureli bir ilişkim vardı ve 1 ay once elle tutulur bir sebep olmamasina ragmen erkek arkadasim ayrildi. Sebep monotonlasmaydi. Neyse ben bu sure icinde Allah'a hep hayirlisi icin dua ettim. Hep şunu dedim " Allahım o benim icin gerçekten hayirlisiysa onun kalbinde en ufak sevgi varsa o bana bir adim atsın cunku benim adimlarim hep geri tepti. Ya arasin ya da mesaj atsin bişey olsun ama hayirlisiysa" dedim. Ve ben 1 ay icersinde cesitli rüyalar gördüm hepsinin anlami hayirli ve huzurlu başlangıç idi. En son bu sabah uğur böceği ve çiçek diktiğimi gordum. İkisinin de anlamı cok guzel iliski anlaminda, ve eski sevgilim bana buhun goruselim diye mesaj atti.
Yorumlariniz neler bu gerçekten dualarimin karşılığı olabilir mi ?

valla duaların karşılığını bilemeyiz rüyalarında hayır olsun
1 ayda monotonluğu bahane eden adama geri dönmeyin kaçın kurtarın kendinizi dısarı bakın biraz belki başkası için kabul olmustur duanız.
1 ayda tanıma bile olmaz doğru düzgün ne ara tanıdı ne ara sıkıldı

İliskimiz 1 ay degil ayrılık 1 ay
valla duaların karşılığını bilemeyiz rüyalarında hayır olsun
1 ayda monotonluğu bahane eden adama geri dönmeyin kaçın kurtarın kendinizi dısarı bakın biraz belki başkası için kabul olmustur duanız.
1 ayda tanıma bile olmaz doğru düzgün ne ara tanıdı ne ara sıkıldı

Bu bir ayda ne yaptı
Canının sıkıntısını nerelerde attı
Öyle her mpnotonlaşmada ara mı verecek
Bütün bunları iyice bir sor araştır bakalım

Açıkcası dualarının karşılığımı bunu hiç birimiz bilemeyiz ama başıma gelen kısmen benzer bir olaydan söz etmek istiyorum :) 3 yıllık ayrıl barıs süren bir birlikteliğim olmuştu lise zamanında. En sonunda eski erkek arkadaşım İzmiri kazanıp gitti ve ben 1 sene daha hazırlandım. Araya soğuklukla falan 1 sene daha devam ettikten sonra bir gece öylece uyanıp "Allahım eğer hayırlısıysa benim için üzmesin artık beni ama yok değilse canımı yakmadan bana geri dönemeyeceği şekilde al onu benden" diye dua etmiştim. Tam 1 hafta sonrasında beni aldattığını öğrendim :) Ve bir daha beni arayıp soracak yüzü kalmadı. Yani demem o ki dualarının karşılığı da olabilir. Harika bir tesadüfte. Önce bir ölç tart boç ona göre nasıl mutlu hissedeceksen öyle devam et yoluna :) Mutlulukla kalmanı dilerim.

ne olacağını bilemeyiz yaşayıp göreceksin burda iş sana düşüyor iyi düşün taşın değerlendir hakkında hayırlısı olsun

Back
X