Dualarınıza ihtiyacım var trombosit düşüklüğü...

Hayirligunler678

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
1.078
342
43
Ne olduğunu anlayamadım. Bir gece içinde hastaneye yatışım yapıldı. 150 ila 350 arasında olması gereken trombosit değerim 1 e düşmüş. Vücudum da morluklar ağzımdan gelen kanlar. 28 haftalık hamileyim hala sebebi bilinmiyor. 1 haftadır hastanede yatıyorum. Değerim 5 e yükseldi sadece. Düşedebilir çıkarabilir dediler. İç kanama veya felç riski var. Dualara ihtiyacım var. Bebeğim ve ben kavuşmak için gün sayıyorduk. İnşallah buraya başardık yazmak nasip olur. Hepinizin duasına ihtiyacımız var

Ne olduğunu anlayamadım. Bir gece içinde hastaneye yatışım yapıldı. 150 ila 350 arasında olması gereken trombosit değerim 1 e düşmüş. Vücudum da morluklar ağzımdan gelen kanlar. 28 haftalık hamileyim hala sebebi bilinmiyor. 1 haftadır hastanede yatıyorum. Değerim 5 e yükseldi sadece. Düşedebilir çıkarabilir dediler. İç kanama veya felç riski var. Dualara ihtiyacım var. Bebeğim ve ben kavuşmak için gün sayıyorduk. İnşallah buraya başardık yazmak nasip olur. Hepinizin duasına ihtiyacımız var
Rabbım darda bırakmasın kolaylık versın sağ salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın ondan gelecek herseye razıyız ondan ıstıyoruz duasını kabul ettıgı kulları hatrına kabul etsın dualarınızı sağlıkla kavuşun bebegınıze

Rabbim en kısa sürede atlatmayı nasip etsin acil şifalar versin, bebeğinizle birbirinize saglikla kavuşun inşallah çok geçmiş olsun 🤲🏼🤲🏼

İnşallah sağ sağlim bebeğinize kavuşursunuz

Back
X