Dualariniza ihtiyacim var!

mambaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
1.321
18
116
Diğer
Merhaba arkadaslar,

uzunca suredir forumu takip ediyorum. Ben de yazmak istedim. 29 Mart'da transferim oldu. 2 adet iyi kalite bir 8 hucreli, bir 9 hucreli embriyo transfer edildi. 9 Nisan'da kan testim var. Cok istiyorum tutmasini. Tup bebege gelene kadar her yolu denedik ama olmadi. bende hem endometriyozis hem de hipotiroidi var.

Lutfen benim icin dua edin, 9 Nisan'da olumlu sonuc alayim. :CüvCüv: Hepinize sevgiler!

a.s.

canım hayırlı olsun inşl hamiş olursun bu sene ugurlu geldi sanırım kimseden ben negatif sonuç duymadıminşl nisan ayıda sana ugurlu gelir

inş.canım hepimiz geçtik bu aşamalardan rabbim hayırla neticelendirsin inş.rahat ol çok fazla kafana takma olacakmı olmayacak mı diye hep olacağını hatta olduğunu düşün ve bol bol dua et.rabbim bebişini sımsıkı tutundursun inş.sana...

Handan ve Hazan cok tesekkur ederim! 6 gun kaldi teste, cok heyecanliyim! Siz de tup mu yaptiniz?

mambaa hayırlı uğurlu olsun sanırım ilk denemen ve çok heyecanlısın insan nasıl heyecanlanmaz dimi kafan karmakarışık...son 6 günün kalmış bu süreci minumum stresle geçirmeye bak ve dua et inşallah sonuç yüzünü güldürsün başarılar arkadaşım.

Handan ve Hazan cok tesekkur ederim! 6 gun kaldi teste, cok heyecanliyim! Siz de tup mu yaptiniz?

canım rabbim yardımcın olsun ben de 30 marta transferim oldu artık sonuç için gün sayıyoruz rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım rabbim yardımcın olsun ben de 30 marta transferim oldu artık sonuç için gün sayıyoruz rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

insallah heja! senin kan testin ne zaman?

mambaa hayırlı uğurlu olsun sanırım ilk denemen ve çok heyecanlısın insan nasıl heyecanlanmaz dimi kafan karmakarışık...son 6 günün kalmış bu süreci minumum stresle geçirmeye bak ve dua et inşallah sonuç yüzünü güldürsün başarılar arkadaşım.

Tesekkur ederim Serife. Ilk evet. Insallah son olacak. Bilincli oldugum her dakika dua ediyorum, endiselenmemeye calisiyorum ama bir yere kadar...

Allah butun isteyenlere anne olmayi kismet etsin.

Dua ediyorum senin icin canim. Ikimiz de basaracagiz!! :CüvCüv::CüvCüv:

Kac embriyo transfer edildi sana?

inşallah canım bana dört embriyo transfer edildi ama kalitelerini söylemedi sadece iyi olanları trasfer ettik dedi senin kaç taneydi

inşallah canım bana dört embriyo transfer edildi ama kalitelerini söylemedi sadece iyi olanları trasfer ettik dedi senin kaç taneydi

benim 11 yumurtadan sadece 2 tane dollendi. Allahtan ikisi de iyi kalite cikti ve onlari transfer ettik.

:Saruboceq:

benim 11 yumurtadan sadece 2 tane dollendi. Allahtan ikisi de iyi kalite cikti ve onlari transfer ettik.

:Saruboceq:

canım inşallah sonuç güzel olucak ama benim bayağı adet sancılarım var o biraz korkutuyor beni

Benim transfer ertesinden beri belim agriyor. kasiklarimda karnimda fazla agri yok ama bel agrisi var. Boyle olup da olumlu sonuc alan var mi acaba?

Back
X