dualarınıza ıhtıyacım var

duygu_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
249
0
96
39
Uşak
arkadaslar dualarınıza ıhtıyacım var bu aksam doktora gıdıcem bebeklerım 7+4 oldular umarım kalp atıslarını duyarız 6haftalıkken duyamadım umarım bu aksam duyarım

canım allahım yar ve yardımcın olsun inş... bu defa yavrularının kalp atıs seslerini duyarsın tatlım

Duygu insallah bu sefer duyacaksin bebeklerinin kalp atislarini. dua ediyorum senin icin canim.

duygucum noldu yaaa bi sorun yoktu sende hayırdır şaşırdım şimdiiii,,nereye gidiosun sen şimdi izmiremi yoksaa?? dualarım seninle canım,,mutlaka haber ver merakta bırakma...

duygucum noldu yaaa bi sorun yoktu sende hayırdır şaşırdım şimdiiii,,nereye gidiosun sen şimdi izmiremi yoksaa?? dualarım seninle canım,,mutlaka haber ver merakta bırakma...

egelı saglıklı ama duyamassam ızmıre gelıcem erdal beyın yanına kalbını duyamadık bacım dua et

canım yaa valla aklım sendeee :(( umarım herşey yolundadır

dualarımda seninle canım...

ee bu akşam demişssin bu akşşamdan kastın needir?? nezamn gitcen merak ettim şimdi iice??

canım yaa valla aklım sendeee :(( umarım herşey yolundadır

dualarımda seninle canım...

ee bu akşam demişssin bu akşşamdan kastın needir?? nezamn gitcen merak ettim şimdi iice??

canım saat 9da yer aldım doktordan ızmırı aradıgımda erdal bey kasıktan muayene oldugun ıcın 6cı haftada duyulmaması normal demıstı ama sımdı 7+4 olduk duyulması gerekıyor dedı eger burdakı doktorum duyamazsa ızmıre gelıcem buyuk ıhtımal umarım duyarımduan edın arkdslar

anladım canım ama içini ferah tut bence o bıcırıkların sesini duyucaksınnn hihoyyyt

Back
X