Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yoldayız.. Yumurta toplama işlemim olucak. Ve ohss oldum sancılarım var doktor transfer için bugunku duruma göre karar verıcekçok şiştimm
bana birer ihlas okurmusunuz yalvarırım
Rabbim isteyen herkese yavrusunu hayırlısıyla yollasınnnn
Şimdi yoldayız.. Yumurta toplama işlemim olucak. Ve ohss oldum sancılarım var doktor transfer için bugunku duruma göre karar verıcekçok şiştimm
bana birer ihlas okurmusunuz yalvarırım
Rabbim isteyen herkese yavrusunu hayırlısıyla yollasınnnn
Çıkalı yarım saat oldu 27 yumurta topladı halit bey ağrım çok az var çok şükür ama oshh nedeniyle dondurucaz embrioları hakkımızda hayırlısı inşallahh herkes okadr ilgili be alakalıydı ki çok rahat girdim çoookkkk şükürrr rabbbimmee korkulacak birşey yokmuşş çok şükür Rabbim hepimizi tez zamnda anne yapsın inşallaaahhh:)))
Çıkalı yarım saat oldu 27 yumurta topladı halit bey ağrım çok az var çok şükür ama oshh nedeniyle dondurucaz embrioları hakkımızda hayırlısı inşallahh herkes okadr ilgili be alakalıydı ki çok rahat girdim çoookkkk şükürrr rabbbimmee korkulacak birşey yokmuşş çok şükür Rabbim hepimizi tez zamnda anne yapsın inşallaaahhh:)))
Kizlaaarrrrr cok coookk teşekkür ederim çok iyi gecti cok sukuuurrr 27 tanet toplandi ama kac tanesi kaliteli olur bbilmiyorum umarim hersey yolunda gider kizlaaaarrrr rabbimm herkesin yuregindekini nasip etsinn insaaallahhh
Selam elifinie bugün nasılsın daha iyisindir umarım :) sen bizlere örneksin yazdıkların ve yazacakların önemli bizler için :))
Canım pko değilim doktoruma sordum yok dedi yumurtaaların fazla olmasından ve fazla uyarılmasından kaynaklandı.. Doktorum çatlatma iğnesinî farklı verdi eger normalde yapılanı verirsem ohssun etkısı artar îyice şişersin dedi ve bu iğne hafifti onunla ohss un önüne biraz olsun gecebiliriz dedi seni riske atamam dedi.. Bugun aradı şişlik varmı dedi agrın nefesin nasıl dedi çok şükür iyiym dedim iyi ama transfer etmeyelim tekrarlamasın dedi:) peki dedim:) sen transfer olmuşmuydunn??bende okudum allah abul etsin geç gördüm ama pko sun değil mi bende korkmuştum ohss den şükür olmadım ben inş sen de çabuk iyileşirsin