• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacım var!!!

elifinie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
420
9
46
İstanbul
Şimdi yoldayız.. Yumurta toplama işlemim olucak. Ve ohss oldum sancılarım var doktor transfer için bugunku duruma göre karar verıcek:( çok şiştimm:(bana birer ihlas okurmusunuz yalvarırım:(Rabbim isteyen herkese yavrusunu hayırlısıyla yollasınnnn

Ben okudurm canım. Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah hayırlısıyla bebeğin tutar. Bizde o aşamalara kavuşuruz inşallah.

Allahmmmm bin kez razı olsun sizden:( rabbim isteyen herkesin kucagını doldursuunn çok sagolun kızlar moral oldu yalnız olmadıgımı bilmek...

Şimdi yoldayız.. Yumurta toplama işlemim olucak. Ve ohss oldum sancılarım var doktor transfer için bugunku duruma göre karar verıcek:( çok şiştimm:(bana birer ihlas okurmusunuz yalvarırım:(Rabbim isteyen herkese yavrusunu hayırlısıyla yollasınnnn

canım Rabbim yardım etsin. okudum senin için, bende olmuştum ohss neler çektiğini tahmin ediyorum. bol bol su için şişkinliğin geçecek ve proteinden ağırlıklı beslen.Allah hayırlı kapıları açsın..

canım Rabbim yardım etsin. okudum senin için, bende olmuştum ohss neler çektiğini tahmin ediyorum. bol bol su için şişkinliğin geçecek ve proteinden ağırlıklı beslen.Allah hayırlı kapıları açsın..

Şimdi hastanedeyz eşimle bekliyoruz odamıza aldılar bizi her birinize ayrı ayrı teşekkür ederm !! Çokk iyi geldi yorumlarınız bu yol hem maddi hem manevi zor bir yol rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh narkoz olayı ve bu ohss beni korkutuyor umarım hersey iyi gecer çok gerginim :s

Çıkalı yarım saat oldu 27 yumurta topladı halit bey ağrım çok az var çok şükür ama oshh nedeniyle dondurucaz embrioları hakkımızda hayırlısı inşallahh herkes okadr ilgili be alakalıydı ki çok rahat girdim çoookkkk şükürrr rabbbimmee korkulacak birşey yokmuşş çok şükür Rabbim hepimizi tez zamnda anne yapsın inşallaaahhh:)))

bende okudum Allah yaricin olsun zorlarini kolaylastirsin,icini rahatlatsin insallah bebeyine kavusursun,insallah negatifi gormezsin,pozitif olur insallah sonucun

Çıkalı yarım saat oldu 27 yumurta topladı halit bey ağrım çok az var çok şükür ama oshh nedeniyle dondurucaz embrioları hakkımızda hayırlısı inşallahh herkes okadr ilgili be alakalıydı ki çok rahat girdim çoookkkk şükürrr rabbbimmee korkulacak birşey yokmuşş çok şükür Rabbim hepimizi tez zamnda anne yapsın inşallaaahhh:)))

masallah yumoslarina insallah coook cook kaliteli olur hepsi

bende okudum allah abul etsin geç gördüm ama pko sun değil mi bende korkmuştum ohss den şükür olmadım ben inş sen de çabuk iyileşirsin

Selamlar elifinie, bende geç gördüm ama bildiğim duaları okudum sana Allahım yardımcımız olacak inş. Anne olmak isteyen herkesin önünde zorlu süreçler var buna bende dahilim. Rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda :((

Kizlaaarrrrr cok coookk teşekkür ederim çok iyi gecti cok sukuuurrr 27 tanet toplandi ama kac tanesi kaliteli olur bbilmiyorum umarim hersey yolunda gider kizlaaaarrrr rabbimm herkesin yuregindekini nasip etsinn insaaallahhh

Kizlaaarrrrr cok coookk teşekkür ederim çok iyi gecti cok sukuuurrr 27 tanet toplandi ama kac tanesi kaliteli olur bbilmiyorum umarim hersey yolunda gider kizlaaaarrrr rabbimm herkesin yuregindekini nasip etsinn insaaallahhh

Selam elifinie bugün nasılsın daha iyisindir umarım :) sen bizlere örneksin yazdıkların ve yazacakların önemli bizler için :))

Selam elifinie bugün nasılsın daha iyisindir umarım :) sen bizlere örneksin yazdıkların ve yazacakların önemli bizler için :))

Çoookkk şükürr çook iyiyim!! Rabbime binlerce kez hamd olsun .. İyi bir hekimîn ellerindeyiz.. Bugun hem doktorum aradı ,hem lab dan aradılar 19 yumurtam olgunmuş ve 16 sı döllenmiş.. 5. Günü beklemek istiyorum dedi halit bey blaass mı öyle bişey dedi n kaliteliyi bulmalıyız dedi. Ohss nu hafif atlatıyorum ben transfer için ısrar ettim ama bi daha ki adeti bekleyelim dedi tamam dedim her gün arayıp bilgilendiriceklermiş.. En heyecanlı dönemdeyiz sanırım:) kızlar dualarınızı eksık etmeyin haberdar edicem sizleri.. İyiki sizler varsınız çünkü bu dönemde aynı şeyleri yaşayıp paylaşılanları görmek moral oluyor insana. Rabbim tez zamanda kavustursun bizi boncuklara:)

bende okudum allah abul etsin geç gördüm ama pko sun değil mi bende korkmuştum ohss den şükür olmadım ben inş sen de çabuk iyileşirsin
Canım pko değilim doktoruma sordum yok dedi yumurtaaların fazla olmasından ve fazla uyarılmasından kaynaklandı.. Doktorum çatlatma iğnesinî farklı verdi eger normalde yapılanı verirsem ohssun etkısı artar îyice şişersin dedi ve bu iğne hafifti onunla ohss un önüne biraz olsun gecebiliriz dedi seni riske atamam dedi.. Bugun aradı şişlik varmı dedi agrın nefesin nasıl dedi çok şükür iyiym dedim iyi ama transfer etmeyelim tekrarlamasın dedi:) peki dedim:) sen transfer olmuşmuydunn??
Ayrıca burdan herkese sesleniyorumm kızlaarr yumurta toplamada korkulucak hiç bir şey yok sakın endişelenmeyin.. Rabbimin izniyle atlatırız bugunleriiii

Back
X