dualarınızı bekliyorum..

aysnrmzn

cennete uçuran iki kanat: SABIR ve ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
820
615
123
selam tüm anneler.. 2 hafta önce yani 18.haftamda tuvalete çıktıktan sonra kanamam oldu hemen acile gittim doktorum ilaç iğne serum tedavisi verdi.hatta bir gece de hastanede yattım.düşük riskimin olduğunu hatta %40-50 kadar olduğunu söyledi. 15gün sadece wc ye kalkıcaksın dedi.hep dinlenecekmişim. o kadarınını yapamasam da 15 gündür kontroller dışında pek evden çıkmadım genelde yattım.. ama hala ve hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. yaa artık korkuyorum hala geçmemesi beni çok tedirgin ediyor. aranızda hiç böyle problem yaşayanınız oldu mu iyi örnekler duymaya çok ihtiyacım var da...

konuyla ilgili bir fikrim yok ne yazıkki... Allah yardımcınız olsun inşaallah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin... Allah büyüktür...

canım Allah yardımcın olsun.. böyle vakalar çok duydum düzelenini de duydum benim kuzenim 9 ay kıpırdamadan yattı tüm doktorlar düşer bu dedi ama düşmedi Allah ın işine karışılmaz ben artık buna inanıyorum o bebek bu dünyadan rızk alacaksa öyle de böyle de doğar Allah'ım onu sarar sarmalar nefes can verir.. o yüzden öncelikle kendi sağlığın çok önemli sen iyi hisset ki o bebek te güvende hissetsin bebeklerin annelerinin hislerini algıladıkları ortada sen bebeğini sev buraya çağır konuş kocan da sevsin.. elbet toparlanırsın dualarım seninle her sey inanmakla başlıyor koşulsuz şartsız

selam tüm anneler.. 2 hafta önce yani 18.haftamda tuvalete çıktıktan sonra kanamam oldu hemen acile gittim doktorum ilaç iğne serum tedavisi verdi.hatta bir gece de hastanede yattım.düşük riskimin olduğunu hatta %40-50 kadar olduğunu söyledi. 15gün sadece wc ye kalkıcaksın dedi.hep dinlenecekmişim. o kadarınını yapamasam da 15 gündür kontroller dışında pek evden çıkmadım genelde yattım.. ama hala ve hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. yaa artık korkuyorum hala geçmemesi beni çok tedirgin ediyor. aranızda hiç böyle problem yaşayanınız oldu mu iyi örnekler duymaya çok ihtiyacım var da...

benim ablam yaşamıştı. 4-5 ay hep yattı sadece tuvalet için kalktı. doktor ona da %50 şans vermişti yeğenim şuan 10 yaşında.sana bakacak biri varsa hiç kalkma yataktan tuvalet dışında. ablamın yemeğini bile yatağına getiriyorduk o zamanlar

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.hepinizden Allah razi olsun. dun kanamam tekrar basladi. yine hastaneye kostuk. rahim agzin kisalmis sancilarin baslarsa dogum olur dedi doktorumuz. sebebi hala bilinemiyor. dunden beridir hic kalkmiyorum tuvalete ve yemek yemek icin kalkiyorum sadece.. artik 20 haftalik oldugumiz icin de dusuk riski kendini erken dogum riskine birakti. hayirlisi Allah tan..dediginiz gibi hersey O nun elinde ol derse olur. beklemekten sabretmekten baska elimden bisey gelmiyor. aklinoza gelirsem arada dualarinizi bekliyorum

Back
X