Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim. Aynısı benim de başıma geldi. Sekiz yil once kaybettim annemi. Ne dualar ettim be sözler verdim. Olmadı. Git sarıl annene. Keske hayatta olsaydı da yarı yaşım kadar yasasaydim. Sen ne kadar masum ne kadar güzel bir dua etmissin. Allah da anneni sana size bagislamis. Gönlünü ferah tut. Inşallah ailenle çocuklarınla uzun ve mutlu bir ömür gecirirsin.arkadaşlar bundan 10 yıl önce annem kanser hastalığına yakalanmıştı bende ozaman bekardım çok ağladım çok dua ettim hatta dedimki allahım benim ömrümden al anneme ver dedim çok kötüydüm. annem iyileşti ben evlendim çocuklarım var şimdi bazen aklıma bu duam geliyoölürsem çocuklarım nolcak diyorum korkuyorum.yanlış anlamayın annem canım ama çocuklarımda herşeyim.şimdi sanki ömrüm azalmış gibi hissediyorum
bunu niye yazdım acaba benim ggibi dualar eden varmı
Canim benim. Aynısı benim de başıma geldi. Sekiz yil once kaybettim annemi. Ne dualar ettim be sözler verdim. Olmadı. Git sarıl annene. Keske hayatta olsaydı da yarı yaşım kadar yasasaydim. Sen ne kadar masum ne kadar güzel bir dua etmissin. Allah da anneni sana size bagislamis. Gönlünü ferah tut. Inşallah ailenle çocuklarınla uzun ve mutlu bir ömür gecirirsin.