duam :(

Yani gercekten allahin sizin omrunuzden alip annenize verdigini yani omur degis tokusu yaptirdigini dusunmuyorsunuz degil mi:KK51:

bende zamanında Müşavir olayım sonra olsem gam yemem demıstım.. Nasıp olmak uzere.. Oyle dedıgımde teyzem bana kızmıstı oyle dua mı olur dıye.. ya gercek olursa demıstı.. Ara ara aklıma gelıyor da sonra gecıyor.Allah bilir herseyı .. Takdırı ona kalmıs.. Hakkımızda hayırlısı olsun.Takmamaya calısın.

arkadaşlar bundan 10 yıl önce annem kanser hastalığına yakalanmıştı bende ozaman bekardım çok ağladım çok dua ettim hatta dedimki allahım benim ömrümden al anneme ver dedim çok kötüydüm. annem iyileşti ben evlendim çocuklarım var şimdi bazen aklıma bu duam geliyo :KK43: ölürsem çocuklarım nolcak diyorum korkuyorum.yanlış anlamayın annem canım ama çocuklarımda herşeyim.şimdi sanki ömrüm azalmış gibi hissediyorum
Canim benim. Aynısı benim de başıma geldi. Sekiz yil once kaybettim annemi. Ne dualar ettim be sözler verdim. Olmadı. Git sarıl annene. Keske hayatta olsaydı da yarı yaşım kadar yasasaydim. Sen ne kadar masum ne kadar güzel bir dua etmissin. Allah da anneni sana size bagislamis. Gönlünü ferah tut. Inşallah ailenle çocuklarınla uzun ve mutlu bir ömür gecirirsin.

bunu niye yazdım acaba benim ggibi dualar eden varmı

ben varım annem kanser ve iyi degil her gun ettııgım dua ne kadar ömrum varsa yarısı annemım olsun
ALLAH ım aileme bana yardım etsın çok zor çok zorr
bu arada 1 bucuk yıllık evlıyım ve eşimle evımde cok mutlyum anne olmak istıyorum eşim
ama annemsız olmaktan cok korkuyorum

Canim benim. Aynısı benim de başıma geldi. Sekiz yil once kaybettim annemi. Ne dualar ettim be sözler verdim. Olmadı. Git sarıl annene. Keske hayatta olsaydı da yarı yaşım kadar yasasaydim. Sen ne kadar masum ne kadar güzel bir dua etmissin. Allah da anneni sana size bagislamis. Gönlünü ferah tut. Inşallah ailenle çocuklarınla uzun ve mutlu bir ömür gecirirsin.

allahım mekanını cennet etsin annenizin :( annemsiz nasıl yaşarım bilmiyorum tmm çocuklarım var canım nefesim herşeyim onlar kıyamam hiç birine :(

Rabbim herkese hayırlı ömür versin evham yapmayın yaşamınıza devam edin...

Sen dua edersin; ama kabul olmuyor sanırsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoşsohbetsin ya
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek. Mevlana... Ne kadar dua etsekte Allah kulunu iyi bilir içini ferah tut ecel bellidir bizim duamızla değişmez. Nasıl ki anne babamızı seçemediysek ölüm zamanımızı da biz seçemeyiz değiştiremeyiz

Dualarimizi yaparken bilincli olmamiz oneriliyor. Halbuki "annem hayirlisiyla tez vakitte iyilessin" seklinde etsenizde olurdu. Siz yine duayi birakmayin ve tovbe edin o duaniz icin.

Allah ın hazinesi geniştir.İstemenin sınırı yokken ,kul niye kendine sınır koyar ki benden al ona ver diye:(

Back
X