- 21 Ağustos 2011
- 275
- 65
- 123
Merhaba arkadaşlar.Memur olduğum için tayinim istanbula çıktı ve bir süredir yalnız yaşıyorum. ve artık bu yalnızlık canıma tak etti sabah akşam dua eder oldum. "Allahım kısmetimde ki kişi bir an önce çıksın karşıma ,onun kalbini bana benim kalbimi de ona karşı ısıt.Yalnız yaşamak çok zor allahım hayırlıısı ile bir an önce evleneyim"diye..
Birkaç aydır durum bu. Ama düne kadar tık yoktu. Dün öz abim kadar değer verdiğim kardeşim canım kardeşim diye beni hiç bu gurbette yalnız bırakmayan biricik ABİM dediğim insan dün resmen olmasa da beni sevdiğini ifade etti.Salağa yattım anlamaz gibi davrandım ama herşey ortada. Beni kaybetmekten korktuğu için 'seninle konuşmam lazım ama çok utanıyorum kendime yakıştıramıyorm' diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Çok dua etmiştim ama böylesi birşeyi de beklemiyordum
moralim altüst oldu resmen. Kimseye anlatamadım öyle doldum ki.
ya gelip te bana direk söylerse ne yaparım ben..bi akıl verin kızlar

Birkaç aydır durum bu. Ama düne kadar tık yoktu. Dün öz abim kadar değer verdiğim kardeşim canım kardeşim diye beni hiç bu gurbette yalnız bırakmayan biricik ABİM dediğim insan dün resmen olmasa da beni sevdiğini ifade etti.Salağa yattım anlamaz gibi davrandım ama herşey ortada. Beni kaybetmekten korktuğu için 'seninle konuşmam lazım ama çok utanıyorum kendime yakıştıramıyorm' diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.