• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duanızı esirgemeyin transfere gidiyorum...

ferdaerd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.482
24
158
İstanbul
Merhaba kızlar, bugün inşaallah transferim yapılacak, merkezden haber bekliyorum, arayıp saati söyleyecekler. Böylesi de heyecanlı oluyormuş; oturmuş, embriyologardan telefon bekliyorum. Bu ikinci denemem. Allah'ım inşaallah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin!

Merhaba kızlar, bugün inşaallah transferim yapılacak, merkezden haber bekliyorum, arayıp saati söyleyecekler. Böylesi de heyecanlı oluyormuş; oturmuş, embriyologardan telefon bekliyorum. Bu ikinci denemem. Allah'ım inşaallah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin!

hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

rabbim yardımcın olsun...meleğin sımsıkı tutunsun annesine:109:

Hayırlı olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah canım.

Güzel haberlerini almak dileğiyle.

[video=youtube;kShAZqU-zts]http://www.youtube.com/watch?v=kShAZqU-zts&feature=related[/video]

bbeydam, SUDENAZ222, egunal, Camenta, çok teşekkür ederim hepinize, Allah sizlerden razı olsun, hamişlerimiz bugünlerini en mutlu ve keyifli şekilde geçirip hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsınlar, diğer anne adayları da bir an önce meleklerine kavuşsunlar. Transferim yapıldı, bebeklerim şu an benimle inşaallah. Bu sefer her şey daha güzel gitti. Gittiğim merkez de çok profesyoneldi (Bahçeci Umut) ve ellerinden geleni yaptılar, o yüzden tedbirleri aldık, bundan sonrası tevekkül... Bir de bekleyiş......:49::49:

Back
X