• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duası kabul olanlar bakabilir mi

beyazkardelenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
646
Puanlar
103
Bnm uzun zamandır istediğim bir hacetim var soruma gelirsekperşembe gecesi şu namazı kıldım şunları okudum duam kabul oldu ya da şu esmayı şu kadar sayıda okudum dediğiniz bildiğiniz dualar var mı kendiniz tecrübenizle sabitli yapıp kabulünü gördüğünüzü paylaşır msnz
4444 salavatı tefriciye dışında olursa sevinirim

Olmuyorsa vardır bir hayır. Bu kadar üzerine düşmek anlamsız.

Bir de bu tür konular için dualarımız sizinle bölümü var. Burası pek yeri değil.

Bnm uzun zamandır istediğim bir hacetim var soruma gelirsekperşembe gecesi şu namazı kıldım şunları okudum duam kabul oldu ya da şu esmayı şu kadar sayıda okudum dediğiniz bildiğiniz dualar var mı kendiniz tecrübenizle sabitli yapıp kabulünü gördüğünüzü paylaşır msnz
O adamdan olmaz canım boşuna uğraşma

İsteğin ne

Bu demem doğru olmaz diye düşünüyorum
Yani ona göre yorum yapılır bazı istekler var ki koca tarikat dua etse olmaz. Duaya kaldıysa zor bence üstüne düşeni yapıyor musun

Horary astroloji tarot dua... bu meşguliyet arasında çocuğunuza kim bakıyor? Psikoloğa psikiyatriye gitmeyi düşünmüyor musunuz?

Yani ona göre yorum yapılır bazı istekler var ki koca tarikat dua etse olmaz. Duaya kaldıysa zor bence üstüne düşeni yapıyor musun

Neden doğru olmasın ki söylemen? Söyledin diye dua kabul olmicak diye düşünüyorsan baya hurafe yalnız.

Horary astroloji tarot dua... bu meşguliyet arasında çocuğunuza kim bakıyor? Psikoloğa psikiyatriye gitmeyi düşünmüyor m

Bu yıl atanmak

Evet var. İsteğin ne olursa olsun Allah yolunda olmasına niyet edeceksiniz. Mesela dua ederken "Allah'ım sana hayırlı ve başarılı kullar yetiştirebilmek için bana fırsat ver." gibi. Ama niyetinin temelinde hep Allah olsun. Benim duam böyle kabul olmuştu çok şükür.
Tabiki elinizden geleni yapıp önce ders çalışacaksınız.

Senin icin yapay zekaya sordum bebisim 😘 Umarim istedigin sonucu alirsin hayirla.

Sınavda başarı ve hayırlı sonuçlar için okuyabileceğin kısa dualardan bazıları:

1. Rabbim kolaylaştır duası

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي ۝ وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي ۝ وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسَانِي ۝ يَفْقَهُوا قَوْلِي

Rabbişrah lî sadrî ve yessir lî emrî vehlul ukdeten min lisânî yefkahû kavlî.

“Rabbim! Göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır, dilimdeki düğümü çöz ki sözümü anlayabilsinler.”
2. İlim duası

رَبِّ زِدْنِي عِلْمًا

Rabbi zidnî ilmâ.

“Rabbim, ilmimi artır.”
3. Genel başarı ve hayırlı sonuç duası

اللَّهُمَّ لَا سَهْلَ إِلَّا مَا جَعَلْتَهُ سَهْلًا، وَأَنْتَ تَجْعَلُ الْحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلًا

Allahümme lâ sehle illâ mâ cealtehû sehlen ve ente tec'alü'l-hazne izâ şi'te sehlâ.

“Allah'ım! Senin kolaylaştırdığından başka kolay yoktur. Dilersen zoru da kolaylaştırırsın.”
Sınava girerken samimiyetle dua edip elinden gelen hazırlığı yapmak en güzeli. Allah zihin açıklığı, kolaylık ve hayırlı sonuçlar nasip etsin. 🤲📚

Burada yazdıklarınızı pek bilmiyorum ama bazen olmayan şeylerde de “hayırlısı böyle demek ki” diyoruz.

Senin icin yapay zekaya sordum bebisim 😘 Umarim istedigin sonucu alirsin hayirla.

Sınavda başarı ve hayırlı sonuçlar için okuyabileceğin kısa dualardan bazıları:

1. Rabbim kolaylaştır duası

2. İlim duası

3. Genel başarı ve hayırlı sonuç duası

Sınava girerken samimiyetle dua edip elinden gelen hazırlığı yapmak en güzeli. Allah zihin açıklığı, kolaylık ve hayırlı sonuçlar nasip etsin. 🤲📚
Bunları bilseydim belki şimdiye akademinin dibine vurmuştum😕

Rica ediyorum konularınızı doğru bölümlere açın.

Merhaba. Ben bundan üç sene önce atandım. Senelerdir atanmak istiyordum. Neler neler yapmadım ki. Hep derim beni ders çalışmak değil dualarım atadı diye. Çünkü çalışsan da çalışmasan da seneler boyu gördüm ki birinde fazla net yapıp atanamiyorsun birinde az net yapıp ataniyorsun. Gelelim sorunuzun cevabına. Kabe'ye giden birinden dua istedim. 313 Ayetel Kürsi hatmi yaptım. Arefe günlerinde 1000 İhlas okudum. Yasin, Mülk, Tebareke okudum. Namaza başladim. O sıra mağazada çalışıyordum önüme gelen her müşteriden dua istedim. İstahare yaptım. Her an ve her dakika nolur atanayim diye dua ettim. Adak adadım.

Back
X