duaya ihtiyacım var :(

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
318
42
İstanbul
arkadaşlar bana dua edin ne olur? yarın kan testi yaptırıcam 10 aydır 2. çocuk için uğraşıyorum... günüm geçmedi fakat hemşire ark. yarın belli olacağını söyledi... inşAllah Rabbim isteyen herkese verir... kimsenin kucağı boş kalmasın...

inşallah Rabbim sana da nasip etmiştir cnm inşallah güzel haberlerle dönersin

Allahım! Benim için takdir ettiğin herşeyin sonunun hayır olmasını senden, senin merhametinden dilerim. Ey merhamet edenlerin en merhametlisi... Resulullah (s.a.v.)

Allahım! Ben âcizim, sen beni kuvvetlendir. Ben zelil bir kimseyim, sen beni izzetlendir. Ben fakirim, sen beni zenginleştir yâ erhamerrahimîn. Rasulullah (s.a.v.)

Rabbim senin ve evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın, hayırlı sağlıklı, ona layık kullar olacak evlatlar nasip etsin, çocuğunu kardeşsiz bırakmasın inşallah..senin için hayırlı zamansa eğer inşallah bebeğin gelmiştir..

ağlattın beni arkadaşım bu ara çok duygusalım... çok sağol Rabbim herkese nasib etsin inşAllah... yer gök dua ile... sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın Rabbimin izniyle...

arkadaşlar MERYEM SURESİ nin faziletlerini de unutmamak gerekir... 6 şubatta başladık biz... eşim okuyor... 41 kere okumak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…