Dubleks evde oturanlar bebek telsizi oneriniz nedir?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
arkadaslar evim 180 m2 dubleks, bebegin odasi yatak odasi mutfak salon yani yasam alani alt katta. Fakat ust katta home ofis olarak kullandigim atolyem var ve gun icinde surekli atolyedeyim...

Bebegim asagida uyurken onu duyabilecegim telsizde ne gibi ozelikler olmali hic bilmiyroum. Sanirim hepsi ayni cekim gucune sahip degilmis.

Dubleks te oturuyorumsu marka modelinkullaniyprum memnunum diyenler varsa cok sevinirim

Ben weewell kullanıyorum çok da memnunum. Ağlamayı geç sağa sola dönse bile uyarı veriyor.

Benim evim 220 m2, çok rahat kullanıyorum ve parazitte olmuyor. Görüntülü olanları da var, istersen onları da tercih edebilirsin.

Benim kullandığım model bu. Ayni markanın farklı modelleri de var. Mesela karşılıklı ses özelliği olanlar falan. Bana gereksiz geldi. Hem de fiyat olarak da ikiye katlıyor neredeyse. Ben bundan fazlasıyla memnunum. Tavsiye ederim.

Şimdiden bebeğin hayırlı olsun. Benim de oğlum 10 aylık. Herhangi bir şeyler sormak istersen yazabilirsin :)

Eklentiler

• IMG_20170519_081330.webp
    IMG_20170519_081330.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 318
Weewell görüntülü kullanıyorum. Çok memnunum. Çekiş gücü gayet iyi. Evim 160 m2 her yerinde iyi çekiyor.

Ben weewell kullanıyorum çok da memnunum. Ağlamayı geç sağa sola dönse bile uyarı veriyor.

Benim evim 220 m2, çok rahat kullanıyorum ve parazitte olmuyor. Görüntülü olanları da var, istersen onları da tercih edebilirsin.

Goruntuluye gerek yok ya sesini duysam yeter aslinda... hangi model seninki? Weewell bakiyorum bende ama emin olamadim hangi modeli alsam:)

Benim kullandığım model bu. Ayni markanın farklı modelleri de var. Mesela karşılıklı ses özelliği olanlar falan. Bana gereksiz geldi. Hem de fiyat olarak da ikiye katlıyor neredeyse. Ben bundan fazlasıyla memnunum. Tavsiye ederim.

Şimdiden bebeğin hayırlı olsun. Benim de oğlum 10 aylık. Herhangi bir şeyler sormak istersen yazabilirsin :)
Canim benim cok sagol:) daha cok var aslinda doguma ama simdiden almazsam sona kaldikca altindan kalkmak zorlasacak indirimleri kovaliyorum denk geldikce aliyorum bulduklarimi o yuzden...

Weewell görüntülü kullanıyorum. Çok memnunum. Çekiş gücü gayet iyi. Evim 160 m2 her yerinde iyi çekiyor.

Sagol canim, muhtemelen weewell olscsk benimki de:)

Merhaba , benim evimde dublex aynen 180 m2 oğlum şuan 22 aylık biz wollex kullandık memnunduk. Şu an için gereksinim duymuyoruz pek, bağırınca heryerden duyuluyor saolsun tosunum :) dubleks evde enn zor olanlardan biride malesef bebek olunca merdiven tehlikrsi aklım oynuyor benim , güvenlik kapısını açık unutacağım veya abisi unutacak diye... Ve siz şanslıymışınız benim alt katta salon ve mutfak var sadece :(. Hayırlı doğumlar dilerim...Allah bit avazda kurtarsın inşallah

Merhaba , benim evimde dublex aynen 180 m2 oğlum şuan 22 aylık biz wollex kullandık memnunduk. Şu an için gereksinim duymuyoruz pek, bağırınca heryerden duyuluyor saolsun tosunum :) dubleks evde enn zor olanlardan biride malesef bebek olunca merdiven tehlikrsi aklım oynuyor benim , güvenlik kapısını açık unutacağım veya abisi unutacak diye... Ve siz şanslıymışınız benim alt katta salon ve mutfak var sadece :KK43:. Hayırlı doğumlar dilerim...Allah bit avazda kurtarsın inşallah
Sagol canim. Evet cok aradim ama nihayet buldum:)

Bebegi yukari muhtemelen pek cikartmayacagim. Salon mutfak banyo yatak odasi cocuk odasi asagida cunku... ben sadece o uyudugunda filan yukari cikar calisirim o kadar... belki yazin terasa cikaririm bir de en cok... merdiven benim icin bir kac yasina gelene kadar cok sorun olmaz gibi geliyor.... allah heimizin bebeklerini korusun. O hele saglikla dogsun da gerisi onemli degil

Back
X