- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Hehehhehe:) daha var ya:) eylul sonu ekim basi:) ama malum eksikleri o kadar cok ki pasanin ufak ufak almaya basladim son dakikaya kalmasin indirimleri kovalayayim filan diye... eylul sonu ekim basi geliyor tosunum:)Kııız hamiş ne kaaa kaldı doğuma :)
Ben weewell kullanıyorum çok da memnunum. Ağlamayı geç sağa sola dönse bile uyarı veriyor.
Benim evim 220 m2, çok rahat kullanıyorum ve parazitte olmuyor. Görüntülü olanları da var, istersen onları da tercih edebilirsin.
Canim benim cok sagol:) daha cok var aslinda doguma ama simdiden almazsam sona kaldikca altindan kalkmak zorlasacak indirimleri kovaliyorum denk geldikce aliyorum bulduklarimi o yuzden...Benim kullandığım model bu. Ayni markanın farklı modelleri de var. Mesela karşılıklı ses özelliği olanlar falan. Bana gereksiz geldi. Hem de fiyat olarak da ikiye katlıyor neredeyse. Ben bundan fazlasıyla memnunum. Tavsiye ederim.
Şimdiden bebeğin hayırlı olsun. Benim de oğlum 10 aylık. Herhangi bir şeyler sormak istersen yazabilirsin :)
Weewell görüntülü kullanıyorum. Çok memnunum. Çekiş gücü gayet iyi. Evim 160 m2 her yerinde iyi çekiyor.
Sagol canim. Evet cok aradim ama nihayet buldum:)Merhaba , benim evimde dublex aynen 180 m2 oğlum şuan 22 aylık biz wollex kullandık memnunduk. Şu an için gereksinim duymuyoruz pek, bağırınca heryerden duyuluyor saolsun tosunum :) dubleks evde enn zor olanlardan biride malesef bebek olunca merdiven tehlikrsi aklım oynuyor benim , güvenlik kapısını açık unutacağım veya abisi unutacak diye... Ve siz şanslıymışınız benim alt katta salon ve mutfak var sadece. Hayırlı doğumlar dilerim...Allah bit avazda kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?