• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dublex ev rahatlığı

Halhus09

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
126
51
13
24
Merhaba, 1 yıl boyunca ara katta oturup komşu sesinden rahatsız olup sattım Dublex çatı katı aldım. Burada da yazıp çok rahatsız olanlar var. Arkadaşlar direk dublekse geçin derim. cahille muhatap olmayın zaten anlamıyorlar. Bu derdi çekmeyen bilemez. Bi kaç yerde denk geldim de gerçekten benim en büyük şansımdı bu evi almak.

Merhaba, 1 yıl boyunca ara katta oturup komşu sesinden rahatsız olup sattım Dublex çatı katı aldım. Burada da yazıp çok rahatsız olanlar var. Arkadaşlar direk dublekse geçin derim. cahille muhatap olmayın zaten anlamıyorlar. Bu derdi çekmeyen bilemez. Bi kaç yerde denk geldim de gerçekten benim en büyük şansımdı bu evi almak.
Hayırlı olsun ,imkan meselesi .Bende bahçeli evim olsun çok istiyorum ama...

hayırlı olsun biz de dubleks düşünüyoruz bir de teraslı olursa değme keyfimize :halay:

Dublex ev aldım demek için konumu açtınız gerçekten 😀

Bizim bahçeli üç katli.temizlik için tam bir Pişmanlık.temizlik yaptığım gün asla bir günde tüm ev bitmiyor. Sürekli in çık. Kova taşı kova indir.Çamaşır makinem 3.katta.camasir yıkayacağım gün işkence.surkeli in çık sepetlerle.Birde bahçeli olduğu için inanılmaz tozlaniyor. Keyif olarak güzel olabilir ama temizlik tam bir işkence.

Temizliği zor, isitmasi zor bir de yaşlanınca merdiven büyük sıkıntı.

Back
X