• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ducray anaphase kullananlar bir bakarmısınız?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

__love__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
58
1
36
İzmir
arkadaşlar eczacı bana bu şampuanı önerdi çok saçım dökülüyo saç analizi yaptı ve saç derin tıkalı dedi.Acaba aranızda kullananlar varmı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen?

ben de biraz farketti. keçe gibi oluyo saçlarım ama uçuşuyo resmen. 2-3 ay kullanılması gerekiyomuş tam sonuç için.

arkadaşlar eczacı bana bu şampuanı önerdi çok saçım dökülüyo saç analizi yaptı ve saç derin tıkalı dedi.Acaba aranızda kullananlar varmı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen?

Bende de benzer bir sorun vardı. aynısını kullandım. ancak sadece şampuan değil yağı akıtması için losyon da verdi mi eczacı (sen yazalı çok zaman olmuş, ancak mesajını şimdi gördüm. yazmak istedim. olumlu veya olumsuz ne sonuç aldın. merak ettim) bende işe yaradı.

Ben de yaklaşık 2 sene önce 3 kutu şampuan bitirdim ilk başta çok iyi geldi, dökülme ciddi anlamda durdu ancak sonradan yine başladı. Ama ben de kansızlık vardı, o yüzden olabilir.

Ben iki kutu bitirdim bu şampuandan ancak hiç bir faydasını görmedim kızlar. Yani birazcık faydasını görsem tamam şu konuda faydasını gördüm diyeceğim . Ama yok..

Bende de saç tipleri tıkalı iki sene önce priorin kullandım hem şampuan hem kapsül olarak ve gerçekten müthişti ama sonra bıraktım ve şimdi tekrar başladı. Tekrar priorine dönüyorum hem hap hem ilaç alacağım. Ama eczacı bu dediğiniz şampuanın spreylerini tavsiye etti sabah ve gece olarak iki ayrı spreyi varmış. Bende kararsız kaldım alsammı almasammı diye :( daha çok erkek tipi dökülmede yani tepelerden olan dökülmede işe yarıyormuş.

ducray anaphasa kullanıyorum 4 senedir ve memnunum saçlarım sadece banyoda tararken dökülüyor sonrasında dökülmyor .. diğer şamp. da denemiştim onlarda herzaman dökülme problemi yaşadım ama saçlaım yumuşak olmuyor saç kremini kullanırsam da çok dökülüyor sadece şampuanını kullanıyorum

Ben de saç dökülmesi için Ducray Anaphase aldım. İlk kullandığımda iyi gelmedi; ama yine de etkisini görmek için bir kutuyu kullandım. Hayır kızlar, hiç bir işe yaramıyor!!! Kimseye tavsiye etmiyorum. Saç dökülmem durmadığı gibi saçım da tiftik tiftik oldu. sürekli elektriklenmiş halde duruyordu. Buraya yazıyorum ki ileride almak isteyenler açıp baksın, araştırsın, işe yaramadığını okusun, boşuna para vermesin :)))))

Bana da eczacı önerdi yeni başladım 1 kere kullandım ama hiç köpürmüyo ve bana çok az ve iki kere uygulamamı söylemişti. Elime az aldım ama yetmedi biraz fazla aldım anca yetti ve üç kez uyguladım. Saçımın çokta temizlendiğini hissetmedim. Sizce devam etmelimiyim ya da nq

Merhaba kızlar uzun zaman olmuş bu konu fakat ben birşey sormak istiyorum. Yurtdışına yeni geldim burdaki kayınvalidemin çok övdüğü doktoruna gittim... Saçlarım dehşet kellik oluştu... heryerinde hemde neredeyse... doktorlar gerçekten cilt konusunda bütün cilt doktorları çok iyi ama bence saç konusunda hiç bir uzman yok şu dünyada... istanbuldayken de surp pırgiç ermeni hastanesinde vahe bey ve hocasına gitmiştim sarkis beydi sanırsam tüm dünyadan hastaları geliyordu tıkış tıkış... ciltte ok süper ama saçıma dünya para harcadım hiç bi cacık olmadı... paralarım gitti boşaa... şimdi de burdaki doktor bana karışım hazırlattı içinde pıtır pıtır şeyler var eczaneden alıyorum duş sonrası ıslak saçıma sürüyorum masaj yaparak haftada 2 kere... bakalım umudum sıfır ama birşey olursa mucize derim.. adam ben hormon testi yapalım bu normal değil demesem bana dediği laf: "merak etme kel kalmayacaksın" oldu... birde şampuan olarak genelde TR de saç çıkarttığını söyledikleri ürünler serumlar verirlerdi. Bu bana Ducray Extra-Doux ürününü verdi 1 kutum bitti şimdi.. Ha sorarsanız saçım eskisi kadar çoooookkkk dökülmüyor.. Ama dökülmüyor da diyemem.. Şimdi internetten baktım narin saçlar içinmiş.. Bu şampuanların çok köpürmemesi bizler için daha sağlıklı... Çünkü ürünlerde çok köpürmesi için içinde çok sağlıksız zamanla kanser eden şeyler var... Herneyse bu ürünü tanıyan deneyen bilgisi olan olursa bana cvp verirse sevinirim :) sizin kullandığınızla farkı ne merak ettim açıkçası. Faydalarını gördünüzmü

Bana da eczacı önerdi yeni başladım 1 kere kullandım ama hiç köpürmüyo ve bana çok az ve iki kere uygulamamı söylemişti. Elime az aldım ama yetmedi biraz fazla aldım anca yetti ve üç kez uyguladım. Saçımın çokta temizlendiğini hissetmedim. Sizce devam etmelimiyim ya da nq

kızlar sakın eczanenin para tuzaklarına kanmayın . evet analiz yapıyor bende yaptırdım hatta her eczaneye girdiğimde baktırıyorum saç dibime kepek ne kadar diye ama saç dibi bu tabiki az da olsa olucak kepek. sonra seni korkutuyorlar yok işte saç dibi tıkalı o yüzden nefes almıyor ve saçlar dökülüyor diye neredeyse ağlatıcaktı beni :D senin yazdığın ducray anaphase şampuanı verdi kullandım afedersiniz bi boka yaramadı tabiki. herhalde bütün eczane aralarında anlaşmış :) neyse aradan zaman geçti yine baktırdım yine ezbere kopyala yaptıştır misali önceki söylediklerini söyledi aynı şampuanı önerdi bende dalga mı geçiyorsunuz ya işe yaramadığı gibi satmaya çalışıyorsunuz hala dedim birde 60 tl yuh yani. evet saç dibi çok kepekli hatta kabuk kabuk ama doktora söyledim bu durumu oda güldü eczaneye güvenmeyin bu konularda yalan bunlar dedi. eğer böyle bir saç problemin varsa doktora git baksın saçına ona göre o versin şampuanı eczaneler çok iyi ağzı laf yapıyor

Back
X