kızlar bugün dra gittim ducray bitti 3 ay kullandım hala dökülme devam ediyor eskisi gibi değil ama dökülüyor plantur 39 şampuan tonik kullanıyordum onlarda bitti neyse .......... dra gitim dr yine kanıma falan baktı herşey düzene girmiş ferritin normal dedi eee tamam herşey normal hala nie dökülühyor dedim o kadardök normal dedi sonra bana panplus caps yazdı bide advance haır loss şampuan ve ampül yaaaa var ya sinir oluyorum madem normal nie bunları yazıyosun ecz gittim sordum 230 tl bu ne yaa valla saçıma para vermekten bıktım yaa resmen insanı soyuyolar bende almadım kızlar napim devam edim mi bilemedim bide dr diyor ki nisan mayıs saç dökülme mevsimi gelio dikkat et gerçekten çoooooooooook sinir oluyorum verdiğim paraya mı yanayım neye yanayım bilemedim madem normal nie veriyosun![]()
Açıkcası benim doktorlara güvenim kalmadı ilaç yazarken bunu yazıyorum ama etki etmez sana kullan sonra gel mezoterapi yapalım diyeni bile gördüm. Ducray,vichy vb. markaları önerirken birde reçeteye kaşe basmalarından amaçları anlaşılıyor. Tabi mesleğini hakkıyla yapanlar da vardır. Ama ben daha öyle bir doktorla karşılaşmadım ve saçlarımın büyük kısmını doktorların deneme-yanılma yöntemleri yüzünden kaybettim.