dudağımda uçuk çıktı

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
kızlar 11 hata 3 günlük hamileyim ...
sabah dudağımda küçük bir uçuk çıktı..bunun hamileliğime ve bebeğe zararı var mı??

canım bebeğine zararı olduğunu sanmıyorum ama bir doktora danış istersen.uçuk dışardaysa ruj ağız içindeyse karadut şurubu geçiriyor istersen bir dene canım

slm canım bişey olmaz benimde çıkmıştı önemli bişey deil bende 12 hafta 7 günlük hamileyim korkma geçer...

Uçuğun nedeni HPV virüsünün tiplerinden birisi (100 küsur tipi var), hamilelik esnasında bir problem yarattığını hiç duymadım. Yalnız bebek doğduktan sonra, eğer o esnada uçuk devam ediyorsa, bebeğin bağışıklık sistemi oturana kadar bebeği öpmek vb. tehlikeli diye biliyorum, enfeksiyon kapabiliyorlar.

ayy kızlar içimi rahatlattınız valla..normalde bende hiç uçuk çıkmaz çıksada önemsemem ama selinin dediği haberden dolayı korktum bende..neyseki şimdi rahatladım
çok çok teşekkürler..

canım endişelenmene gerek yok.benimde ilk haftalarım uçuk çıkmıştı.doktorum bebeğe zararı olmadığını söyledi vücut dirençsiz kalıyormuş o yüzden çıkıyormuş.şuan 22 haftalığım

bendede olmustu drumla gorusmustum problem olmayacagini soylemisti..dogumdan sonrasi tehlikeli
ve hic merhem kullanmami soylemislerdi
kendiliginden gecmesini bekledim gecti gitti

cennet kuşu ve zeze teşekkürler sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…